LEGO Yoda plyschfigur 5006623

Plyschfigur av Yoda att gosa och leka med och visa upp

yoda plush 5006623
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006623 SKU

Den ikoniska mästaren och symbolen för hopp för Jediordern återskapas i form av denna LEGO Star Wars Yoda plyschfigur. En fantastisk present till barn och fans i alla åldrar. Denna storskaliga version av LEGO minifiguren Yoda är det perfekta resesällskapet, mjuk att gosa med och rolig att leka med. Den hållbara konstruktionen och de platta …

Läs mer...

Priser LEGO Yoda plyschfigur 5006623

LEGO.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Yoda plyschfigur 5006623

Den ikoniska mästaren och symbolen för hopp för Jediordern återskapas i form av denna LEGO Star Wars Yoda plyschfigur. En fantastisk present till barn och fans i alla åldrar. Denna storskaliga version av LEGO minifiguren Yoda är det perfekta resesällskapet, mjuk att gosa med och rolig att leka med. Den hållbara konstruktionen och de platta fötterna gör att Yoda kan stå upprätt och enkelt visas upp mellan alla lekstunder – ett klokt tillägg till rumsinredningen.

  • Storskalig LEGO stoppad leksak i minifigurstil i form av den älskade Star Wars karaktären Yoda att gosa och leka med och visa upp.
  • 100 % mjukt polyestertyg med broderade dekorativa detaljer.
  • Hållbar konstruktion och platta fötter så att den kan stå på plana ytor. Modellen är 27 cm hög.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Yoda plyschfigur
SKU
5006623
EAN
11964504930
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
399 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.