LEGO Land Rover Defender 42110

Upptck den fantastiska 2019 Land Rover Defender!

lego 42110 land rover defender scaled
 • 2573 Delar
 • LEGO Technic Tema
 • 42110 SKU

Upplev världsledande fordonsdesign med denna autentiska 42110 LEGO Technic Land Rover Defender visningsmodell. Denna imponerande LEGO kopia är utvecklad i samarbete med Land Rover och fångar fordonets enastående finess med sina rena, moderna linjer och skulpterade ytor. Modellen har också originalfälgar och däck med bra grepp, plus en mängd realistiska funktioner och detaljer. Öppningsbara dörrar …

Läs mer...

Priser LEGO Land Rover Defender 42110

Lego.com LEGO.com 1 539 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 376 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Technic

Beskrivning LEGO Land Rover Defender 42110

Upplev världsledande fordonsdesign med denna autentiska 42110 LEGO Technic Land Rover Defender visningsmodell. Denna imponerande LEGO kopia är utvecklad i samarbete med Land Rover och fångar fordonets enastående finess med sina rena, moderna linjer och skulpterade ytor. Modellen har också originalfälgar och däck med bra grepp, plus en mängd realistiska funktioner och detaljer. Öppningsbara dörrar ger tillgång till en detaljerad hytt med fungerande ratt, detaljerad instrumentbräda och ett växelsystem med 2 spakar som är en nyhet för oktober 2019, med en växelväljare för smidig växling mellan höga och låga växlar – den mest sofistikerade LEGO Technic växellådan hittills! Interiören har också framfällbara baksäten som ger visuell tillgång till den bakre växellådan med 4 växlar. Och detaljerna tar inte slut där. Denna fantastiska kopia har också en inbyggd 6-cylindrig motor med rörliga kolvar under motorhuven, fungerande fyrhjulsdrift med 3 differentialväxlar, individuell fjädring på båda axlarna och en fungerande vinsch! Du kan till och med öppna bakluckan genom att vrida på det bakmonterade reservdäcket. Modellen fulländas med ett avtagbart takräcke med förvaringslåda, sidoväska, stege och antislirmattor – denna imponerande tolkning av det toppmoderna terrängfordonet har utformats för att ge en fördjupande och givande byggupplevelse. Den perfekta presenten till alla som älskar Land Rover och klassiska samlarbilar.

 • Med autentiskt designad kaross med Land Rover-emblem, originalfälgar och däck med bra grepp, avtagbart takräcke med förvaringslåda, sidoväska, stege och antislirmattor, öppningsbara dörrar, motorhuv och baklucka, plus en detaljerad hytt.

 • Funktioner: bakre växellåda med 4 växlar, fyrhjulsdrift med 3 differentialväxlar, individuell fjädring på båda axlarna, detaljerad 6-cylindrig motor och en fungerande vinsch.
 • Hytten har en detaljerad instrumentbräda, fungerande ratt och framfällbara baksäten som avslöjar den bakre växellådan med 4 växlar.
 • Nytt för oktober 2019 är växelsystemet med 2 spakar och en växelväljare för smidig växling mellan höga och låga växlar – den mest sofistikerade LEGO Technic växellådan hittills!
 • Kolla in färgskalan i olivgrönt, grått och svart.
 • Lyft motorhuven för att se den detaljerade 6-cylindriga motorn med rörliga kolvar.
 • Öppna dörrarna för att komma åt den detaljerade hytten.
 • Vrid på det bakmonterade reservdäcket för att öppna bakluckan.
 • Innehåller en samling av autentiska klistermärken.
 • Det här LEGO Technic setet har utformats för att ge en givande och fördjupande byggupplevelse.
 • Setet innehåller över 2 500 delar.
 • Land Rover Defender är 22 cm hög, 42 cm lång och 20 cm bred.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Land Rover Defender
SKU
42110
EAN
5702016604115
Delar
2573
Tema
LEGO Technic
LEGO pris
1 539 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.