LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Mer n en klubb

LEGO 10284 Camp Nou – FC Barcelona
 • 5509 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10284 SKU

Camp Nou är FC Barcelonas världsberömda fotbollsstadion. Många legendariska fotbollsmatcher har spelats på den imponerande arenan. Nu kan du återuppleva dem alla eller spela dina egna matcher med LEGO Camp Nou. Setet är fyllt med autentiska detaljer och element som säkert kommer att uppskattas av både fotbollsfans och LEGO-fans. Var kommer du att placera denna fantastiska …

Läs mer...

Priser LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Lego.com LEGO.com 2 219 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284

Camp Nou är FC Barcelonas världsberömda fotbollsstadion. Många legendariska fotbollsmatcher har spelats på den imponerande arenan. Nu kan du återuppleva dem alla eller spela dina egna matcher med LEGO Camp Nou.

Setet är fyllt med autentiska detaljer och element som säkert kommer att uppskattas av både fotbollsfans och LEGO-fans. Var kommer du att placera denna fantastiska hyllning till fotbollsstadion?

Delbart i fem delar

Att bygga LEGO 10284 är ett stort arbete som du kommer att njuta av. Med mer än 5 500 tegelstenar kan du bygga en detaljerad fotbollsstadion. Från sidotribunen med texten "Més Que Un Club" till resultattavlor och spelartunneln finns allt där. Du kan till och med bygga en spelarbuss som laget kommer till stadion med.

Efter byggandet är det roliga inte över än. Beundra de många detaljerna och njut av ditt bygge. LEGO Camp Nou kan delas upp i fem delar, så att du kan ta dig till allt och se hur stadion byggdes.

Varje detalj är genomtänkt

LEGO har tänkt på varje detalj när LEGO 10284 skapades. Banderoller och flaggor i FC Barcelonas färger gör matchdagen levande, medan Barça-logotyper och andra klistermärken gör stadion ännu mer realistisk.

När du har monterat ihop ditt LEGO Camp Nou har du en imponerande stadion som är cirka 20 centimeter hög, 49 centimeter bred och 46 centimeter djup. Det kommer att vara ett praktverk i varje FC Barcelona-fans hem.

Dyk ner i historien

Inte bara själva uppsättningen, utan även instruktionshäftet till den här LEGO uppsättningen är fullt av detaljer. Med hjälp av de rikt illustrerade bygginstruktionerna blir det här projektet mycket enklare.

Samtidigt kan du i det här häftet ta del av den legendariska klubbens historia och läsa en intervju med den designer som har skapat den här LEGO-satsen. Detta kommer att inspirera dig och göra det ännu roligare att bygga denna uppsättning.

En perfekt present till FC Barcelona-fans

Är du eller känner du en riktig FC Barcelona-fan? Då bör denna uppsättning inte saknas i din samling. När du har byggt den här miniatyrversionen av Camp Nou kommer den att bli ett riktigt blickfång i ditt hem. Så du kan njuta av det här magnifika LEGO byggsättet om och om igen. Har du redan en bra plats i åtanke för Camp Nou?

 • Detta spektakulära set erbjuder ett givande bygge för vuxna FC Barcelona-fans. Fotbollsfans kommer att älska att skapa en troget återgiven LEGO samlarmodell av FC Barcelonas ikoniska arena Camp Nou.
 • Kolla in den autentiska tolkningen av planen, läktarna och ingången i byggsetet LEGO Camp Nou – FC Barcelona 10284. Modellen är indelad i 5 sektioner för åtkomst till varje område.
 • Extra detaljer återskapar matchdagens spänning. Kolla in pressbåsen, spelartunneln och lagbussen, plus banners och flaggor i FC Barcelonas klubbfärger.
 • Detta LEGO byggset för vuxna med FC Barcelonas arena är en toppenpresent till alla som älskar fotbollsprylar, FC Barcelona-prylar och samlarföremål.
 • Modellen är 20 cm hög, 49 cm bred och 46 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Fotbollsfans kommer att uppskatta de autentiska detaljerna som det berömda mottot ”Més Que Un Club” (Mer än en klubb) på läktarna.
 • Detta set innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner för att guida och inspirera dig. Upptäck historien om klubben och arenan och läs en intervju med LEGO designern som skapade modellen.
 • Setet LEGO Camp Nou – FC Barcelona ingår i en serie byggmodeller utformade för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Camp Nou – FC Barcelona
SKU
10284
EAN
5702016914276
Delar
5509
Tema
LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ålder
18+ år
LEGO pris
2 219 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.