LEGO Väggknoppar – vit, ljusblå och rosa 5006139

Roliga och frgglada vggknoppar fr LEGO fans

wall hanger set white light blue pink 5006139
  • LEGO Övrigt Tema
  • 5006139 SKU

LEGO fans kommer att älska att inreda sina rum med dessa färgglada väggknoppar med 3 krokar som ser ut som klassiska LEGO knoppar. Väggknopparna finns i 3 olika storlekar (liten, mellan och stor) och är perfekta för att hänga upp jackor, väskor och mycket mer. De blir dessutom en cool och lekfull inredningsdetalj som kommer att lysa …

Läs mer...

Priser LEGO Väggknoppar – vit, ljusblå och rosa 5006139

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Väggknoppar – vit, ljusblå och rosa 5006139

LEGO fans kommer att älska att inreda sina rum med dessa färgglada väggknoppar med 3 krokar som ser ut som klassiska LEGO knoppar. Väggknopparna finns i 3 olika storlekar (liten, mellan och stor) och är perfekta för att hänga upp jackor, väskor och mycket mer. De blir dessutom en cool och lekfull inredningsdetalj som kommer att lysa upp varje rum. Ett universalfäste på baksidan av varje knopp passar till en mängd olika skruvar (ingår inte).

  • Roliga och färgglada väggknoppar – Barn och vuxna kommer att älska detta set med 3 olikfärgade LEGO knoppar att hänga jackor eller väskor på eller använda som inredningsdetalj i ett rum
  • Enkelt att sätta upp – Väggknopparna sätts enkelt upp på vilken vägg som helst med ett universalfäste på baksidan som lämpar sig för skruvar i en mängd olika storlekar (ingår inte)
  • 3 olika storlekar i 1 set – Den lilla väggknoppen är 4 cm i diameter, den mellanstora 7 cm och den största 9 cm

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Väggknoppar – vit, ljusblå och rosa
SKU
5006139
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
189 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.