LEGO Litet förvaringshuvud – Skelett 5006591

En liten LEGO frvaringslda utformad som en klossddskalle

storage head small skeleton 5006591
  • LEGO Övrigt Tema
  • 5006591 SKU

LEGO fans kommer att älska att hålla ordning på småprylar med detta kusliga LEGO förvaringshuvud. Det är perfekt för att städa undan klossar, kontorsmaterial och andra saker och ger varje rum en kuslig touch. Förvaringshuvudet har avtagbart lock, är tillverkat i hållbar plast och föreställer det ikoniska huvudet på en LEGO minifigur i stort format …

Läs mer...

Priser LEGO Litet förvaringshuvud – Skelett 5006591

LEGO.com LEGO.com 209 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Litet förvaringshuvud – Skelett 5006591

LEGO fans kommer att älska att hålla ordning på småprylar med detta kusliga LEGO förvaringshuvud. Det är perfekt för att städa undan klossar, kontorsmaterial och andra saker och ger varje rum en kuslig touch. Förvaringshuvudet har avtagbart lock, är tillverkat i hållbar plast och föreställer det ikoniska huvudet på en LEGO minifigur i stort format med en leende dödskalle. Det passar också perfekt på halloweenfester och kan enkelt och effektivt kombineras med andra LEGO inredningsprylar.

  • Kuslig förvaring – LEGO minifigurshuvud i stort format med avtagbart lock och leende dödskalleansikte.
  • Ett ansikte för alla – Denna stapelbara förvaringslösning är tillverkad i hållbar polypropen och finns i olika storlekar och med olika ansiktsuttryck.
  • Perfekt för småprylar – Förvaringshuvudet är 18 cm högt och 16 cm i diameter, så det är perfekt för att hålla ordning på småprylar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Litet förvaringshuvud – Skelett
SKU
5006591
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
209 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.