LEGO Litet förvaringshuvud – Pumpa 5006590

Litet LEGO frvaringshuvud gr det roligt att hlla ordning

storage head small pumpkin 5006590
  • LEGO Övrigt Tema
  • 5006590 SKU

Detta orangea LEGO förvaringshuvud är det perfekta sättet för LEGO fans att förvara klossar, kontorsmaterial och småprylar. Förvaringshuvudet med avtagbart lock är tillverkat i hållbar plast och föreställer det ikoniska huvudet på en LEGO minifigur i stort format med en leende pumpa. Det är ett perfekt sätt att förvara halloweengodis eller ge ett rum ett …

Läs mer...

Priser LEGO Litet förvaringshuvud – Pumpa 5006590

LEGO.com LEGO.com 209 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Litet förvaringshuvud – Pumpa 5006590

Detta orangea LEGO förvaringshuvud är det perfekta sättet för LEGO fans att förvara klossar, kontorsmaterial och småprylar. Förvaringshuvudet med avtagbart lock är tillverkat i hållbar plast och föreställer det ikoniska huvudet på en LEGO minifigur i stort format med en leende pumpa. Det är ett perfekt sätt att förvara halloweengodis eller ge ett rum ett kusligt inslag. Kan enkelt och effektivt kombineras med andra LEGO inredningsprylar.

  • Snyggt och roligt – LEGO minifigurshuvud i stort format med utskuren pumpa och avtagbart lock.
  • Ett ansikte för varje fan – Denna stapelbara förvaringslösning är tillverkad i hållbar polypropen och finns i olika storlekar och med olika ansiktsuttryck.
  • Perfekt för småprylar – Förvaringshuvudet är 18 cm högt och 16 cm i diameter, så det är perfekt för att hålla ordning på småprylar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Litet förvaringshuvud – Pumpa
SKU
5006590
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
209 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.