LEGO Skelettsvärd 854260

LEGO NINJAGO leksakssvrd fr spnnande actionlekar

skeleton sword 854260
  • LEGO NINJAGO Tema
  • 854260 SKU

NINJAGO fans kan iscensätta spännande actionscener med detta supercoola LEGO NINJAGO Skelettsvärd (854260). Leksakssvärdet, som är tillverkat av återfunna plastflaskor, har en stor, djärv silverklinga och ett handtag med benknotor hopbundna med ett rött band. Svärdet kommer garanterat att inspirera små ninjor till att fly in i NINJAGO världen, där de kan ge sig hän …

Läs mer...

Priser LEGO Skelettsvärd 854260

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Skelettsvärd 854260

NINJAGO fans kan iscensätta spännande actionscener med detta supercoola LEGO NINJAGO Skelettsvärd (854260). Leksakssvärdet, som är tillverkat av återfunna plastflaskor, har en stor, djärv silverklinga och ett handtag med benknotor hopbundna med ett rött band. Svärdet kommer garanterat att inspirera små ninjor till att fly in i NINJAGO världen, där de kan ge sig hän i timmar åt fantasyaction och roliga rollekar.

  • NINJAGO leksakssvärd – Barn från 6 år kan fly in i en värld av fantasyaction när de iscensätter strider med detta Skelettsvärd (854260)
  • Rolig present till ninjafans – Detta leksakssvärd kan ges som en födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn som älskar att använda sin fantasi
  • Dimensioner – Skelettsvärdet är 52 cm långt och tillverkat helt av återvunna plastflaskor

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Skelettsvärd
SKU
854260
UPC
673419380973
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
130 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.