LEGO Lotusblommor 40647

Prydnadsmodell med LEGO Lotusblommor

lotus flowers 40647
  • 220 Delar
  • LEGO Övrigt Tema
  • 40647 SKU

Återskapa ett av naturens under med byggsetet LEGO Lotusblommor (40647). Denna LEGO tolkning av den globalt hyllade blomman har 2 lotusblommor i full blom plus en blomknopp, alla i vackra nyanser av rosa och vitt, med långa gröna stjälkar för uppvisning i en vas. Denna vackra LEGO bukett blir en perfekt födelsedagspresent, julklapp eller överraskning, som …

Läs mer...

Priser LEGO Lotusblommor 40647

LEGO.com LEGO.com -10% 180 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO Lotusblommor 40647

Återskapa ett av naturens under med byggsetet LEGO Lotusblommor (40647). Denna LEGO tolkning av den globalt hyllade blomman har 2 lotusblommor i full blom plus en blomknopp, alla i vackra nyanser av rosa och vitt, med långa gröna stjälkar för uppvisning i en vas. Denna vackra LEGO bukett blir en perfekt födelsedagspresent, julklapp eller överraskning, som kan kombineras med andra byggbara LEGO blomsterset (säljs separat).

  • Byggbar LEGO bukett – Skapa en blomstermodell att visa upp i vilket rum som helst med setet LEGO Lotusblommor (40647), utformat för alla som gillar heminredning och meditativt LEGO byggande
  • Säg det med blommor – En rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning
  • Perfekt att visas upp i en vas – Varje lotusblomma, med stjälk, är 30 cm hög

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lotusblommor
SKU
40647
Delar
220
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.