LEGO Frog Mario – Boostpaket 71392

LEGO Super Mario groddrkt fr extra roligt, interaktivt spel

lego 71392 frog mario boostpaket
 • 11 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71392 SKU

Fans kan lägga till hoppande, plaskande skoj till sin LEGO Super Mario spelupplevelse med detta Frog Mario – Boostpaket (71392). Det innehåller en interaktiv groddräkt till LEGO Mario (figuren ingår inte), som ger spelaren en chans att tjäna extra digitala mynt genom att få honom att hoppa och aktiverar plaskande ljud varje gång han landar. …

Läs mer...

Priser LEGO Frog Mario – Boostpaket 71392

Lego.com LEGO.com 129 kr Se
Proshop.se Proshop.se 129 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 135 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Frog Mario – Boostpaket 71392

Fans kan lägga till hoppande, plaskande skoj till sin LEGO Super Mario spelupplevelse med detta Frog Mario – Boostpaket (71392). Det innehåller en interaktiv groddräkt till LEGO Mario (figuren ingår inte), som ger spelaren en chans att tjäna extra digitala mynt genom att få honom att hoppa och aktiverar plaskande ljud varje gång han landar. Setet är en perfekt present till trendsättande barn som äger LEGO Super Mario startbanan 71360, som innehåller LEGO Mario, eller setet 71387 som innehåller en LEGO Luigi figur.

Bygg och spela
Du hittar bygginstruktioner till detta LEGO set i lådan och i gratisappen LEGO Super Mario. Appen är ett säkert forum där barn kan dela idéer och få tips på kreativa sätt att bygga och spela.

Action i verkligheten med Super Mario
LEGO Super Mario samlarseten ger liv åt den ikoniska Super Mario karaktären i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen låter fans skapa sina egna utmanande banor för spel på egen hand eller i grupp.

 • Skapa hoppande, plaskande skoj i LEGO Super Mario fansens banor med detta Frog Mario – Boostpaket (71392), med en interaktiv dräkt till LEGO Mario (figuren ingår inte).
 • Detta klossbyggda tillbehör passar på LEGO Mario figuren i Äventyr med Mario – Startbana (71360) eller LEGO Luigi figuren i Äventyr med Luigi – Startbana (71387).
 • När LEGO Mario har på sig denna dräkt kan spelare tjäna extra digitala mynt när de får honom att hoppa som en groda och göra plaskande ljud varje gång figuren landar.
 • Paketet innehåller också näckrosdelar och blå LEGO ”vattendelar” att använda i banorna som barnen skapar, och illustrerade instruktioner medföljer som hjälper barn att bygga på egen hand.
 • I gratisappen LEGO Super Mario finns också bygginstruktioner, inspiration till olika sätt att bygga och spela, och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • Denna samlarbyggleksak är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 6 år som vill specialdesigna sin LEGO Super Mario startbana och sina expansionsset.
 • Andra LEGO Super Mario boostpaket finns tillgängliga att använda med startbanorna och expansionsseten, som Bee Mario – Boostpaket (71393).
 • De grymma LEGO Super Mario samlarseten tar ikoniska Super Mario karaktärer till den verkliga världen och låter fans utöka och bygga om för att skapa sina egna unika banor för spel på egen hand eller i grupp.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är säkra och lätta att sätta ihop.
 • LEGO delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Frog Mario – Boostpaket
SKU
71392
EAN
5702016912814
UPC
673419339629
Delar
11
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.