LEGO Bowsers luftskepp – Expansionsset 71391

Bowsers grymma luftskepp fr interaktivt spelande och uppvisning

lego 71391 bowsers luftskepp
 • 1152 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71391 SKU

Barn kan bygga Bowsers ikoniska luftskepp och utöka sitt LEGO Super Mario universum med detta expansionsset (71391). Skeppet kan byggas i ”flygläge” eller fällas ut för ”banläge”, och spelare måste klara utmaningar som Bowsers mekaniska hand och ett POW-block för att få en Rocky Wrench att dyka upp från sitt gömställe. (Obs: Startbana 71360 eller …

Läs mer...

Priser LEGO Bowsers luftskepp – Expansionsset 71391

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Bowsers luftskepp – Expansionsset 71391

Barn kan bygga Bowsers ikoniska luftskepp och utöka sitt LEGO Super Mario universum med detta expansionsset (71391). Skeppet kan byggas i ”flygläge” eller fällas ut för ”banläge”, och spelare måste klara utmaningar som Bowsers mekaniska hand och ett POW-block för att få en Rocky Wrench att dyka upp från sitt gömställe. (Obs: Startbana 71360 eller 71387 krävs för att spela.)

Ikoniska fiender
Setet innehåller figurerna Kamek, Rocky Wrench och Goomba, plus ett startrör med kanon – använd det för att starta en 90 sekunder lång bana. Barn kan spela på egen hand eller samarbeta eller tävla mot en vän med egen LEGO Mario eller LEGO Luigi figur. Och håll utkik efter gratisappen LEGO Super Mario med bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer.

Obegränsad lek
LEGO Super Mario samlarlekset ger liv åt familjens Super Mario favoritkaraktärer i den verkliga världen och är fantastiska som presenter till trendsättande barn.

 • Barn kan bygga och visa upp en briljant klossbyggd modell av Bowsers luftskepp och använda den för att skapa ännu en unik bana till sitt LEGO Super Mario universum med detta coola expansionsset (71391).
 • Innehåller LEGO figurer av 3 Super Mario karaktärer, Kamek, en Rocky Wrench och en Goomba, plus ett POW-block och ett startrör med kanon för att starta banan och förstärka myntsamlandet.
 • Luftskeppet kan fällas ut för att avslöja en detaljerad inredning, och det finns massor av utmaningar för spelare, som att använda Kameks kvast för att slå omkull Bowsers mekaniska hand och en planka för att fälla masten.
 • Detta lekset med 1 152 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som äger en LEGO Super Mario startbana (71360 eller 71387), som krävs för att spela.
 • Perfekt för att spela på egen hand eller ansluta via Bluetooth till en kompis LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (extra figurer ingår inte) för roligt spel för 2 spelare som kan tjäna extra mynt genom samarbete.
 • Luftskeppet är 30 cm högt, 35 cm långt och 19 cm brett i sin uppvisningsform och kan fällas ut och kombineras med andra LEGO Super Mario set på många olika sätt.
 • I gratisappen LEGO Super Mario finns bygginstruktioner, inspiration, ett säkert forum där barn kan dela sina idéer och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt Super Mario karaktärer i den verkliga världen och erbjuder obegränsade, roliga, kreativa utmaningar genom expansioner, ombyggnationer och interaktiva spelupplevelser.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggklossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bowsers luftskepp – Expansionsset
SKU
71391
EAN
5702016913309
Delar
1152
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.