LEGO Reznors anfall – Expansionsset 71390

Expansionsset fr Reznor-snurrande action fr att rdda bl Toad

lego 71390 reznors anfall
 • 862 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71390 SKU

Gör LEGO Super Mario universumet extra spännande för barn med Reznors anfall – Expansionsset (71390). Det innehåller byggbara, roterande plattformar som snurrar runt genom att LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) vrids på det ihopkopplade stället. Använd spettet för att slå ner de 2 Reznor-figurerna från de roterande plattformarna och rädda blå Toad …

Läs mer...

Priser LEGO Reznors anfall – Expansionsset 71390

Proshop.se Proshop.se -17% 742 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -9% 819 kr Se
Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Reznors anfall – Expansionsset 71390

Gör LEGO Super Mario universumet extra spännande för barn med Reznors anfall – Expansionsset (71390). Det innehåller byggbara, roterande plattformar som snurrar runt genom att LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) vrids på det ihopkopplade stället. Använd spettet för att slå ner de 2 Reznor-figurerna från de roterande plattformarna och rädda blå Toad från toppen. Setet innehåller också en gungande Grrrol, ett-block och specialröret Speed Run för hastighetsutmaningar. (Obs: Startbana 71360 eller 71387 krävs för att spela.)

Samarbete är roligt
Barn kan spela på egen hand eller samarbeta med eller tävla mot en kompis som har LEGO Mario eller LEGO Luigi figuren. Kolla in gratisappen LEGO Super Mario för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer.

Obegränsad lek
LEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt familjens Super Mario favoritkaraktärer i den verkliga världen och är perfekta som presenter till barn. Startbanorna och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna unika banor.

 • Barn kommer att älska de snurrande, gungande, blå Toad-räddande och hastighetsutmaningarna när de lägger till Reznors anfall – Expansionsset (71390) till sitt LEGO Super Mario universum.
 • Innehåller LEGO figurer av ikoniska Super Mario karaktärer – 2 Reznor-figurer, en gungande Grrrol och en blå Toad, plus ett-block och specialröret Speed Run som ger spelare extra belöningar.
 • Med byggbara, roterande plattformar som snurrar runt genom att LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) vrids på det ihopkopplade stället, plus ett spett att slå ner fiender med.
 • Detta byggset med 862 delar är en inspirerande födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år som äger en LEGO Super Mario startbana (71360 eller 71387), som krävs för att spela.
 • Perfekt för att spela på egen hand eller ansluta via Bluetooth till en kompis LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (extra figurer ingår inte) för spel för 2 spelare som kan tjäna extra mynt genom samarbete.
 • Modulen är 25 cm hög, 56 cm bred och 30 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO Super Mario set på många olika sätt.
 • I gratisappen LEGO Super Mario finns bygginstruktioner, visningsverktyg för att göra byggandet extra roligt och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt familjens favoritkaraktär i den verkliga världen och erbjuder obegränsade, roliga, kreativa utmaningar med expansioner, ombyggnationer och interaktiva spelupplevelser.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och säkra att sätta ihop varje gång. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Reznors anfall – Expansionsset
SKU
71390
EAN
5702016913293
UPC
673419339933
Delar
862
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.