LEGO Lakitus luftvärld – Expansionsset 71389

Spnnande expansionsset med molnsnurrande strid mot Lakitu

lego 71389 lakitus luftvarld
 • 484 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71389 SKU

Lägg till en rolig utmaning till barns LEGO Super Mario universum med Lakitus luftvärld – Expansionsset (71389). Det innehåller en snurrande molnplattform, som kan snurras runt genom att glida med LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) fram och tillbaka på molnreglagen nedanför för att försöka slå bort Lakitu. Setet innehåller figurerna Lakitu, Bullet …

Läs mer...

Priser LEGO Lakitus luftvärld – Expansionsset 71389

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 672 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Lakitus luftvärld – Expansionsset 71389

Lägg till en rolig utmaning till barns LEGO Super Mario universum med Lakitus luftvärld – Expansionsset (71389). Det innehåller en snurrande molnplattform, som kan snurras runt genom att glida med LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) fram och tillbaka på molnreglagen nedanför för att försöka slå bort Lakitu. Setet innehåller figurerna Lakitu, Bullet Bill och Fuzzy, plus ett tidsblock som ger extra tid i banan. (Obs: Startbana 71360 eller 71387 krävs för en interaktiv spelupplevelse.)

Samarbeta eller tävla
Barn kan spela på egen hand eller samarbeta med eller tävla mot en kompis som har LEGO Mario eller LEGO Luigi figuren. Kolla in gratisappen LEGO Super Mario för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer.

Oändliga möjligheter
LEGO Super Mario samlarlekseten ger liv åt populära Super Mario karaktärer i den verkliga världen och är perfekta som presenter till trendsättande barn. Startbanorna och expansionsseten, plus boostpaketen, låter fans bygga sina egna unika banor.

 • Lägg till en molnsnurrande myntsamlarutmaning till barns klossbyggda LEGO Super Mario universum med Lakitus luftvärld – Expansionsset (71389).
 • Innehåller LEGO figurer av 3 ikoniska Super Mario fiender – Lakitu, en Bullet Bill och en Fuzzy, plus ett tidsblock som ger spelare extra tid att klara banan.
 • Med en snurrande molnplattform, som kan snurras runt av spelare genom att glida med LEGO Mario och/eller LEGO Luigi (figurerna ingår inte) fram och tillbaka på molnreglagen nedanför.
 • Detta lekset med 484 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 7 år som äger en LEGO Super Mario startbana (71360 eller 71387), som krävs för att spela.
 • Perfekt för att spela på egen hand eller ansluta via Bluetooth till en kompis LEGO Mario eller LEGO Luigi figur (extra figurer ingår inte) för roligt spel för 2 spelare som kan tjäna extra mynt genom samarbete.
 • Modulen är 15 cm hög, 35 cm bred och 27 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO Super Mario set på många olika sätt.
 • I gratisappen LEGO Super Mario finns bygginstruktioner, en säker plattform där barn kan dela sina idéer och mer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarleksaker ger liv åt en familjefavorit i den verkliga världen och erbjuder fans obegränsade, roliga, kreativa möjligheter att utöka, bygga om och skapa sina egna unika banor.
 • Sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla för att vara säkra och enkla att sätta ihop varje gång.
 • LEGO byggklossar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Lakitus luftvärld – Expansionsset
SKU
71389
EAN
5702016912616
UPC
673419340038
Delar
484
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.