LEGO Djungelns styggelse 21176

Minecraft frdelse med Djungelns styggelse

lego 21176 djungelns styggelse
 • 489 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21176 SKU

Ingen är säker i djungeln med LEGO Minecraft Djungelns styggelse (21176). Detta kreativa bygg- och lekset innehåller det eftertraktade monstret, plus en mängd coola Minecraft karaktärer och tillbehör. Den ultimata Minecraft djungeljätten. Minecraft spelare kommer att älska att lägga vantarna på denna stora, rytande best. Med sitt enorma, rörliga huvud, sin öppningsbara mun och armen som …

Läs mer...

Priser LEGO Djungelns styggelse 21176

Lego.com LEGO.com 499 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Djungelns styggelse 21176

Ingen är säker i djungeln med LEGO Minecraft Djungelns styggelse (21176). Detta kreativa bygg- och lekset innehåller det eftertraktade monstret, plus en mängd coola Minecraft karaktärer och tillbehör.

Den ultimata Minecraft djungeljätten
Minecraft spelare kommer att älska att lägga vantarna på denna stora, rytande best. Med sitt enorma, rörliga huvud, sin öppningsbara mun och armen som är gjord för att krossa är Djungelns styggelse Minecraft djungelns superstjärna. För att uppmuntra till många olika underhållande och fantasifulla sätt att leka innehåller setet också en Minecraft utforskare, arkeolog, förhäxad Creeper, skelett, järngolem och en byggbar, ledad växt med greppande blomblad. Barn som gillar att visa upp sin passion för Minecraft kan använda sig av den oändligt anpassningsbara miljön för att skapa iögonfallande uppvisningsmodeller.

 • LEGO Minecraft Djungelns styggelse (21176) innehåller det eftertraktade Minecraft monstret plus en mängd coola Minecraft karaktärer och funktioner.
 • Utöver den ikoniska Djungelns styggelse innehåller setet utforskare och arkeolog, förhäxad Creeper, skelett, järngolem och en ledad växt med greppande blomblad.
 • Djungelns styggelse är en helt rörlig karaktär med rörliga armar, huvud, mun, ben och midja – vilket ger barn oändliga lek- och uppvisningsmöjligheter.
 • Överraska Minecraft spelaren i ditt liv med något speciellt. LEGO Minecraft Djungelns styggelse är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller ”bara för att”-gåva till barn från 8 år.
 • Djungelns styggelse är 15 cm hög och perfekt för handgripliga, fantasifulla lekar, kreativ uppvisning och för att kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Djungelns styggelse står säkert på den stora basplattan. Ett rörligt växtmonster, en piedestal och en bambuväxt står på separata, mindre basplattor för obegränsade anpassningsmöjligheter.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft spelare ett nytt sätt att uppleva sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som kommer till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djungelns styggelse
SKU
21176
EAN
5702017035949
UPC
673419349758
Delar
489
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.