LEGO Den moderna trädkojan 21174

En megastor, modulr Minecraft trdkoja

lego 21174 den moderna tradkojan
 • 909 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21174 SKU

LEGO Minecraft Den moderna trädkojan (21174) är ett stort, detaljerat och extremt mångsidigt lekset som ger oändliga lekmöjligheter till Minecraft spelare och barn som gillar kreativt byggande. Oändligt ombyggbar Minecraft trädkoja. Barn kan bygga 4 olika rum – kök, bibliotek, kontor och sovrum – och sedan lägga till en mängd autentiska Minecraft tillbehör – från möbler …

Läs mer...

Priser LEGO Den moderna trädkojan 21174

Lego.com LEGO.com 1 049 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 028 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Den moderna trädkojan 21174

LEGO Minecraft Den moderna trädkojan (21174) är ett stort, detaljerat och extremt mångsidigt lekset som ger oändliga lekmöjligheter till Minecraft spelare och barn som gillar kreativt byggande.

Oändligt ombyggbar Minecraft trädkoja
Barn kan bygga 4 olika rum – kök, bibliotek, kontor och sovrum – och sedan lägga till en mängd autentiska Minecraft tillbehör – från möbler och sängkläder till verktyg och TNT. Setet ger barn möjlighet att bygga om och flytta om sina skapelser om och om igen, och att utforska fantasifulla lek- och uppvisningsmöjligheter som aldrig tar slut. Rummen måste inte ens vara anslutna till trädet. Setet är perfekt för barn med fantasi som sträcker sig långt bortom traditionella dockhus.

 • LEGO Minecraft Den moderna trädkojan (21174) är ett stort, detaljerat och extremt mångsidigt lekset med 4 oändligt ombyggbara rum fullpackade med autentiska Minecraft funktioner.
 • Innehåller en laddad Creeper figur och pandaskin, ozelotskin, zombie, katt och hönor från onlinespelet Minecraft, plus massor av autentiska tillbehör.
 • Barn kan bygga om och flytta om detta fantastiskt anpassningsbara lekset om och om igen för att utforska fantasifulla lek- och uppvisningsmöjligheter som aldrig tar slut.
 • Denna modulära bygg- och uppvisningsträdkoja är perfekt för Minecraft spelare eller modellbyggare från 9 år. Den blir en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller speciell överraskning.
 • Detta imponerande set är 29 cm högt, 20 cm brett och 17 cm djupt och perfekt för fantasifull lek och kreativ uppvisning och att kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Detta färgglada lekset innehåller många autentiska Minecraft tillbehör, som verktyg, möbler och TNT.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft spelare ett nytt sätt att uppleva sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som kommer till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strängaglobala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Den moderna trädkojan
SKU
21174
EAN
5702016913927
UPC
673419340694
Delar
909
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
1 049 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.