LEGO Himmelstornet 21173

Minecraft ventyr i skyn

lego 21173 himmelstornet
 • 565 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21173 SKU

LEGO Minecraft Himmelstornet (21173) är fullspäckat med autentisk action och mångsidiga miljöer som barn med passion för Minecraft kan bygga om och om igen för oändliga äventyr bland molnen. Skyhög Minecraft kreativitet. Barn kan använda coola, autentiska Minecraft funktioner för att flyga upp i skyn och bygga en svävande smedja, ett högt torn och en ö …

Läs mer...

Priser LEGO Himmelstornet 21173

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Proshop.se Proshop.se 698 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Himmelstornet 21173

LEGO Minecraft Himmelstornet (21173) är fullspäckat med autentisk action och mångsidiga miljöer som barn med passion för Minecraft kan bygga om och om igen för oändliga äventyr bland molnen.

Skyhög Minecraft kreativitet
Barn kan använda coola, autentiska Minecraft funktioner för att flyga upp i skyn och bygga en svävande smedja, ett högt torn och en ö med trädgård. Lekmöjligheterna sträcker sig från att odla grönsaker till att strida mot flygande fantomer. Detta tillbehörsspäckade lekset kan arrangeras om i all oändlighet, så att barn kan bygga om, tänka om och uppleva obegränsade äventyr – precis som i spelet, men med handgripligt, kreativt byggande.

 • LEGO Minecraft Himmelstornet (21173) innehåller en rad olika byggbara miljöer som kan arrangeras om på massor av sätt för att inspirera till Minecraft äventyr som aldrig tar slut.
 • Innehåller en pilotfigur med elytravingar, netherithjälm, fyrverkeriraket och treudd, 2 flygande fantomer, en orange katt och massor av autentiska tillbehör.
 • Detta fantastiskt mångsidiga lekset uppmuntrar barn att ständigt förändra sina skapelser och utforska nya äventyr. Det är precis som i onlinespelet, men med handgripligt, kreativt byggande.
 • Minecraft spelare och kreativa byggare från 8 år kommer att njuta av oändliga handgripliga, uppslukande lekar med detta fantasifulla lekset.
 • Detta ombyggbara set är 18 cm högt, 15 cm brett och 12 cm djupt och passar perfekt för fantasifull lek och kreativ uppvisning och kan enkelt kombineras med andra LEGO Minecraft set.
 • Det färgglada leksetet innehåller många autentiska Minecraft tillbehör, som arbetsbänk, städ, slipsten, själslyktor, potatis, rödbetor och en tunna med fisk.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft spelare ett nytt sätt att uppleva sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som kommer till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Himmelstornet
SKU
21173
EAN
5702016913910
UPC
673419340687
Delar
565
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.