LEGO Den förstörda portalen 21172

Minecraft portalventyr in i det eldiga Nether

lego 21172 den forstorda portalen
 • 316 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21172 SKU

LEGO Minecraft Den förstörda portalen (21172) tar Minecraft spelares passion för spelet till en ny dimension. Minecraft portaläventyr in i det eldiga Nether. Barn är på uppdrag för att hjälpa Steve, den ikoniska Minecraft karaktären, att bygga den ultimata rustningen. Men först måste de klara av en serie kreativa utmaningar och actionfyllda äventyr. Denna roliga leksak …

Läs mer...

Priser LEGO Den förstörda portalen 21172

Adlibris.com Adlibris.com -5% 369 kr Se
LEGO.com LEGO.com 390 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Den förstörda portalen 21172

LEGO Minecraft Den förstörda portalen (21172) tar Minecraft spelares passion för spelet till en ny dimension.

Minecraft portaläventyr in i det eldiga Nether
Barn är på uppdrag för att hjälpa Steve, den ikoniska Minecraft karaktären, att bygga den ultimata rustningen. Men först måste de klara av en serie kreativa utmaningar och actionfyllda äventyr. Denna roliga leksak med portalen, en av de mest spännande aspekterna av Minecraft, innehåller handkontroller för att aktivera och inaktivera den farliga, interdimensionella ingången. Detta oändligt uppslukande bygg- och lekset kommer garanterat att fängsla Minecraft spelare i timmar i sträck.

 • LEGO Minecraft Den förstörda portalen (21172) tar Minecraft spelares passion för spelet genom en uråldrig portal in i ett multidimensionellt äventyr som aldrig tar slut.
 • Setet innehåller den populära Minecraft karaktären Steve och andra välkända figurer – ett lamm, en hoglinunge och ett witherskelett – och en byggbar portal med handaktiverad styrning.
 • Barn som gillar att spela Minecraft kommer att älska detta spännande portaläventyr, med handkontroller som aktiverar och inaktiverar den farliga, interdimensionella portalen.
 • Perfekt present till Minecraft spelare, alla som gillar action och äventyr och barn från 8 år som älskar kreativt byggande.
 • Detta ombyggbara set är 13 cm högt, 21 cm brett och 15 cm djupt och passar perfekt att leka med, visa upp och kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Leksetet innehåller färgglada modeller av Minecraft Övervärlden och Nether, en byggbar portal och autentiska Minecraft tillbehör, inklusive Steves netheritrustning och svärd.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft spelare ett nytt sätt att uppleva sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som kommer till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Den förstörda portalen
SKU
21172
EAN
5702016913903
UPC
673419340670
Delar
316
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
390 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.