LEGO Häststallet 21171

Hstsktsel och skelettfaror fr Minecraft spelare

lego 21171 haststallet
 • 241 Delar
 • LEGO Minecraft Tema
 • 21171 SKU

LEGO Minecraft Häststallet (21171) kombinerar allt det roliga och äventyrliga från det populära onlinespelet med LEGO klossarnas oändliga kreativa möjligheter och glädjen i att sköta om hästar. Kreativ lek i Minecraft leksaksstallet. Barn som gillar att skapa, specialdesigna och låta fantasin flöda kommer att älska detta mångsidiga LEGO Minecraft set. Stallet har öppningsbara dörrar och är …

Läs mer...

Priser LEGO Häststallet 21171

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minecraft

Beskrivning LEGO Häststallet 21171

LEGO Minecraft Häststallet (21171) kombinerar allt det roliga och äventyrliga från det populära onlinespelet med LEGO klossarnas oändliga kreativa möjligheter och glädjen i att sköta om hästar.

Kreativ lek i Minecraft leksaksstallet
Barn som gillar att skapa, specialdesigna och låta fantasin flöda kommer att älska detta mångsidiga LEGO Minecraft set. Stallet har öppningsbara dörrar och är fullt av autentiska Minecraft detaljer, som den gyllene moroten och en diamantrustning. Det finns hästar att mata och sköta om, en hinderbana att utforma och en skelettryttare att strida mot! Detta handgripliga, ombyggbara, bygg- och lekset är en perfekt present till barn – både Minecraft spelare och hästfantaster.

 • När barn bygger och arrangerar om LEGO Minecraft Häststallet (21171) upptäcker de oändliga lekmöjligheter att njuta av med de välkända karaktärerna från Minecraft.
 • Barn som älskar Minecraft kommer att känna igen onlinespelets hästmobs, stallet och de autentiska Minecraft tillbehören som inspirerar mycket av den handgripliga leken.
 • Det finns en mängd olika rollekar att njuta av med detta mångsidiga lekset. Barn kan mata och sköta om hästarna, bygga en hinderbana där de kan hoppa och strida mot en skelettryttare!
 • Denna modell från det populära onlinespelet kommer att fängsla både Minecraft spelare och hästfantaster från 8 år.
 • Detta ombyggbara set är 9 cm högt, 14 cm brett och 14 cm djupt och passar perfekt att leka med, visa upp och kombinera med andra LEGO Minecraft set.
 • Det färgglada häststallet och dess omgivning kompletteras med Minecraft tillbehör, som höbalar, gyllene morot och diamantrustning till hästen.
 • LEGO Minecraft lekset ger Minecraft spelare ett nytt sätt att uppleva sitt favoritspel, med karaktärer, scener och funktioner som kommer till liv med en fantasifull blandning av LEGO klossar och delar.
 • LEGO byggset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Häststallet
SKU
21171
EAN
5702016913897
UPC
673419340663
Delar
241
Tema
LEGO Minecraft
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.