LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

terskapa en Fender Stratocaster gitarr i LEGO stil

lego 21329 ideas fender stratocaster
 • 1074 Delar
 • LEGO Ideas Tema
 • 21329 SKU

Skapa din egen klossbyggda Fender Stratocaster gitarr och 65 Princeton Reverb förstärkare från 70-talet med detta LEGO Ideas set (21329). Minns alla legendariska musiker som har spelat en Stratocaster medan du återskapar gitarrens ikoniska kurvor och lägger till autentiska detaljer som den rörliga svajarmen, tonratten och stämskruvarna. Den byggbara förstärkaren har avtagbara paneler så att …

Läs mer...

Priser LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

LEGO.com LEGO.com 1 470 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 525 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO Ideas Fender Stratocaster 21329

Skapa din egen klossbyggda Fender Stratocaster gitarr och 65 Princeton Reverb förstärkare från 70-talet med detta LEGO Ideas set (21329). Minns alla legendariska musiker som har spelat en Stratocaster medan du återskapar gitarrens ikoniska kurvor och lägger till autentiska detaljer som den rörliga svajarmen, tonratten och stämskruvarna. Den byggbara förstärkaren har avtagbara paneler så att du lätt kan se moderkortet, reverbtanken, högtalaren och andra detaljer inuti, plus gummikablar så du kan ansluta den till gitarren och fotpedalen.

Fantastisk uppvisningsmodell
Setet innehåller klossar för att bygga gitarren i antingen rött eller svart, plektrum i 4 färger och ett elegant ihopfällbart gitarrställ där du kan visa upp modellen när den är klar. Det finns även ett klistermärke med Fender-logon i LEGO klossar som du kan fästa på din riktiga gitarr eller förstärkare.

Cool samlarmodell
Byggsetet, som ingår i en samling LEGO set för vuxna, är en perfekt present till gitarrister, Fender-fans, musikälskare och hängivna LEGO byggare.

 • Återskapa en legendarisk gitarr med denna detaljrika LEGO Ideas bygg- och uppvisningsmodell (21329) av 70-talets Fender Stratocaster gitarr och en byggbar Fender 65 Princeton Reverb förstärkare.
 • Gitarren har en rörlig svajarm, tonratt och stämskruvar, sex strängar, klistermärke med Fender-logon och ett gitarrband i tygmaterial, plus klossar som gör att du kan bygga gitarren i rött eller svart.
 • Förstärkaren har avtagbara paneler så att du lätt kan se moderkortet, reverbtanken, högtalaren och andra detaljer inuti, logoklistermärken plus gummikablar för att ansluta gitarren och fotpedalen.
 • Med ett nedfällbart modellställ för gitarren, plektrum i 4 färger i modellskala, plus ett klistermärke med Fender-logon byggd i LEGO klossar som du kan fästa på din riktiga gitarr, förstärkare eller något annat.
 • Gitarren är 36 cm lång, 11 cm bred och 3 cm djup. Denna LEGO uppvisningsmodell blir en cool present till gitarrister, musikälskare och fans av Fender Stratocaster gitarren.
 • Rolig att bygga ensam eller med familj och vänner för att dela kärleken till denna ikoniska gitarr, musik och/eller LEGO byggande.
 • Setet med 1 079 delar innehåller även en broschyr om historien bakom Fender Stratocaster gitarren, setets fandesigner och LEGO designer, plus steg-för-steg-instruktioner för ett glädjefyllt bygge.
 • Detta coola byggset skickades in av en fandesigner till tävlingen LEGO Ideas ”Music to our Ears” och var ett av 9 toppbidrag som LEGO Ideas domarpanel valde ut att bli nästa LEGO Ideas set.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggklossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ideas Fender Stratocaster
SKU
21329
UPC
673419350334
Delar
1074
Tema
LEGO Ideas
Ålder
18+ år
LEGO pris
1 470 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.