LEGO Bonsaiträd 10281

Lt kreativiteten blomstra

lego 10281 bonsaitrd
 • 878 Delar
 • LEGO Icons Tema
 • 10281 SKU

Bonsaikonsten har fängslat trädälskare i flera århundraden. Nu kan du hylla denna uråldriga konst med modellbyggsetet LEGO Bonsaiträd. Njut av en känsla av lugn när du försiktigt formar bonsaiträdet med antingen gröna löv eller rosa körsbärsblommor. När du är redo för en förändring är det enkelt att byta de färgade trädkronorna för att skapa ett …

Läs mer...

Priser LEGO Bonsaiträd 10281

Proshop.se Proshop.se -32% 492 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 690 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 742 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Icons

Beskrivning LEGO Bonsaiträd 10281

Bonsaikonsten har fängslat trädälskare i flera århundraden. Nu kan du hylla denna uråldriga konst med modellbyggsetet LEGO Bonsaiträd. Njut av en känsla av lugn när du försiktigt formar bonsaiträdet med antingen gröna löv eller rosa körsbärsblommor. När du är redo för en förändring är det enkelt att byta de färgade trädkronorna för att skapa ett helt nytt utseende. Ta en närmare titt på de rosa blommorna – ser du de små grodorna som varje blomma består av?

En vacker uppvisningsmodell
Modellen LEGO Bonsaiträd innehåller en rektangulär kruka och ett LEGO ställ med träeffekt för att skapa en vacker uppvisningsmodell att njuta av hemma eller på jobbet. Oavsett om det är en födelsedagspresent till någon du håller kär eller en belöning till dig själv kommer detta set garanterat att fånga fantasin med sin skönhet. Detta set är en del av LEGO Botanical Collection för vuxna och innehåller lövdelar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.

 • Modellbyggsetet LEGO Bonsaiträd 10281 är en unik gåva och ett uppslukande projekt för alla som älskar bonsaiträd, växter eller kreativt byggande med LEGO delar.
 • Innehåller utbytbara delar så att du kan dekorera bonsaiträdet med klassiska gröna löv eller färgglada rosa körsbärsblommor.
 • Kolla in de söta grodorna som gömmer sig bland de rosa blommorna. Med en rektangulär kruka och ett LEGO ställ med träeffekt är det enkelt att visa upp det eleganta trädet när det är färdigbyggt.
 • DettaLEGO Bonsaiträd är perfekt för vuxna som gillar intressanta LEGO byggprojekt. Det blir också en fantastisk födelsedagspresent eller överraskning till alla som gillar bonsaiträd eller kreativa projekt.
 • Modellen är 18 cm hög, 21 cm lång och 20 cm bred.
 • Båda lövuppsättningarna kan specialanpassas för att göra varje arrangemang unikt. Byt ut färgerna när årstiderna växlar för att skapa en iögonfallande uppvisningsmodell i hemmet eller på jobbet.
 • LEGO fans kommer att älska att upptäcka ett helt nytt sätt att bygga när de utforskar de oväntade formerna och färgerna på detta byggbara bonsaiträd.
 • Detta LEGO Bonsaiträd är en del av LEGO Botanical Collection. I denna revolutionerande samling ingår flera delar av växtbaserad plast tillverkad av hållbart producerade sockerrör.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller höga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bonsaiträd
SKU
10281
UPC
673419340533
Delar
878
Tema
LEGO Icons
Ålder
18+ år
LEGO pris
720 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.