LEGO Rörelsehubb 88006

Ge liv t dina LEGO modeller!

lego 88006 rorelsehubb scaled
  • LEGO Powered UP Tema
  • 88006 SKU

Använd LEGO Powered Up 88006 Rörelsehubb för att ge liv åt dina LEGO skapelser med dess 2 integrerade positionsmotorer och lutningssensor. Anslut andra Powered Up sensorer och motorer till rörelsehubben för ännu bättre kontroll över dina LEGO uppfinningar. Innehåller en hubb med 2 input/output-portar, 2 integrerade positionsmotorer, en integrerad lutningssensor, anslutningskabel och anslutningspunkt för LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Rörelsehubb 88006

LEGO.com LEGO.com -4% 950 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 285 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Powered UP

Beskrivning LEGO Rörelsehubb 88006

Använd LEGO Powered Up 88006 Rörelsehubb för att ge liv åt dina LEGO skapelser med dess 2 integrerade positionsmotorer och lutningssensor. Anslut andra Powered Up sensorer och motorer till rörelsehubben för ännu bättre kontroll över dina LEGO uppfinningar.

  • Innehåller en hubb med 2 input/output-portar, 2 integrerade positionsmotorer, en integrerad lutningssensor, anslutningskabel och anslutningspunkt för LEGO Powered Up enheter.

  • Anslut via Bluetooth från LEGO Powered Up appen.
  • Det här robotleksakstillbehöret kräver batterier (ingår ej). Se förpackningen för information om typ och antal.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Rörelsehubb
SKU
88006
UPC
673419309127
Tema
LEGO Powered UP
LEGO pris
990 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.