LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Briljant accessoar till alla som gillar Star Wars: The Mandalorian

lego 854124 nyckelring the mandalorian
  • LEGO Star Wars Tema
  • 854124 SKU

Alla som gillar Star Wars: The Mandalorian kan visa upp sin lojalitet till den legendariska prisjägaren med denna coola LEGO Star Wars Nyckelring – The Mandalorian (854124). Minifiguren sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären bär i serien från Disney+. En superpresent till både …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Lego.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Alla som gillar Star Wars: The Mandalorian kan visa upp sin lojalitet till den legendariska prisjägaren med denna coola LEGO Star Wars Nyckelring – The Mandalorian (854124). Minifiguren sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären bär i serien från Disney+. En superpresent till både unga och gamla fans, lätt att fästa på nycklar eller en väska så att ägaren kan ta med sig The Mandalorian på varje uppdrag.

  • LEGO Star Wars nyckelring (854124) med minifiguren The Mandalorian på en hållbar ring och kedja av metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar och annat.
  • Modellen är 9 cm lång och är en underbar liten present till fans från 6 år som älskar Star Wars: The Mandalorian.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – The Mandalorian
SKU
854124
UPC
673419342957
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.