LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Briljant accessoar till alla som gillar Star Wars: The Mandalorian

lego 854124 nyckelring the mandalorian
  • Star Wars Tema
  • 854124 SKU

Alla som gillar Star Wars: The Mandalorian kan visa upp sin lojalitet till den legendariska prisjägaren med denna coola LEGO Star Wars Nyckelring ? The Mandalorian (854124). Minifiguren sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären bär i serien från Disney+. En superpresent till både unga och gamla fans, lätt att fästa på nycklar eller en väska så att ägaren kan ta med sig The Mandalorian på varje uppdrag.

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Amazon.se Amazon.se 122 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Nyckelring – The Mandalorian 854124

Alla som gillar Star Wars: The Mandalorian kan visa upp sin lojalitet till den legendariska prisjägaren med denna coola LEGO Star Wars Nyckelring – The Mandalorian (854124). Minifiguren sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären bär i serien från Disney+. En superpresent till både unga och gamla fans, lätt att fästa på nycklar eller en väska så att ägaren kan ta med sig The Mandalorian på varje uppdrag.

  • LEGO Star Wars nyckelring (854124) med minifiguren The Mandalorian på en hållbar ring och kedja av metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar och annat.
  • Modellen är 9 cm lång och är en underbar liten present till fans från 6 år som älskar Star Wars: The Mandalorian.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – The Mandalorian
SKU
854124
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
79 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.