LEGO 854122 Nyckelring Phoebe

Svårt att hitta

Underbar accessoar fr alla som gillar karaktren Phoebe frn Vnner

lego 854122 nyckelring phoebe
  • LEGO Ideas Tema
  • 854122 SKU

Återupplev minnen av roliga stunder från den klassiska tv-komedin Vänner med denna LEGO Ideas Nyckelring – Phoebe (854122). Minifiguren Phoebe Buffay sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären hade under sina tidiga musikaliska uppträdanden i caféet Central Perk. En fantastisk present till alla Vänner-fans, lätt …

Läs mer...

Priser LEGO 854122 Nyckelring Phoebe

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 854122 Nyckelring Phoebe

Återupplev minnen av roliga stunder från den klassiska tv-komedin Vänner med denna LEGO Ideas Nyckelring – Phoebe (854122). Minifiguren Phoebe Buffay sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall och har precis sådana kläder som karaktären hade under sina tidiga musikaliska uppträdanden i caféet Central Perk. En fantastisk present till alla Vänner-fans, lätt att fästa på nycklar eller en väska så att ägaren kan ha en knasig vän med sig hela tiden.

  • LEGO Ideas nyckelring (854122) med minifiguren Phoebe Buffay på en hållbar metallring och kedja. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar och annat.
  • Modellen är 9 cm lång. Lämplig för byggare från 6 år och underbar som present till både unga och gamla Vänner-fans, inklusive alla som äger setet LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319).

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring Phoebe
SKU
854122
UPC
673419342896
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
59 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.