LEGO 854120 Nyckelring Rachel

Svårt att hitta

St accessoar fr alla som gillar karaktren Rachel frn Vnner

lego 854120 nyckelring rachel
  • LEGO Ideas Tema
  • 854120 SKU

Väck minnen av roliga scener från den klassiska tv-komediserien Vänner med denna LEGO Ideas Nyckelring – Rachel (854120). Minifiguren Rachel Green sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall, med den berömda ”Rachel-frisyren” och precis sådana servitriskläder som karaktären bar när hon arbetade på caféet Central Perk. En underbar present till alla Vänner-fans, …

Läs mer...

Priser LEGO 854120 Nyckelring Rachel

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Ideas

Beskrivning LEGO 854120 Nyckelring Rachel

Väck minnen av roliga scener från den klassiska tv-komediserien Vänner med denna LEGO Ideas Nyckelring – Rachel (854120). Minifiguren Rachel Green sitter fast på en hållbar kedja och ring av metall, med den berömda ”Rachel-frisyren” och precis sådana servitriskläder som karaktären bar när hon arbetade på caféet Central Perk. En underbar present till alla Vänner-fans, lätt att fästa på nycklar eller en väska så att ägaren kan ha en omtyckt vän med sig hela tiden.

  • LEGO Ideas nyckelring (854120) med minifiguren Rachel Green på en hållbar metallring och kedja. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar och annat.
  • Modellen är 9 cm lång. Lämplig för byggare från 6 år och fantastisk som present till både unga och gamla Vänner-fans, inklusive alla som äger setet LEGO Ideas CENTRAL PERK (21319).

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring Rachel
SKU
854120
UPC
673419342872
Tema
LEGO Ideas
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
59 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.