LEGO Nyckelring – Ron 854116

Barn kan ta med sig Ron Weasley vart de n gr

lego 854116 nyckelring ron
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 854116 SKU

Alla som gillar filmerna om Harry Potter kan göra varje dag magisk med denna LEGO Nyckelring – Ron Weasley (854116). En äkta LEGO Ron Weasley minifigur med den välbekanta Gryffindor uniformen, som sitter fast på en stark metallkedja med en hållbar metallring som unga häxor och trollkarlar kan fästa på sina nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Ron 854116

Lego.com LEGO.com 79 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Nyckelring – Ron 854116

Alla som gillar filmerna om Harry Potter kan göra varje dag magisk med denna LEGO Nyckelring – Ron Weasley (854116). En äkta LEGO Ron Weasley minifigur med den välbekanta Gryffindor uniformen, som sitter fast på en stark metallkedja med en hållbar metallring som unga häxor och trollkarlar kan fästa på sina nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mer.

  • Med en LEGO Ron Weasley minifigur på en kraftig ring och kedja av metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och annat.
  • Modellen är 9 cm hög, 4 cm bred och 1 cm djup. Lämplig för barn från 6 år.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Ron
SKU
854116
UPC
673419342735
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
79 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.