LEGO Nyckelring – Hermione 854115

Barn kan ta med sig Hermione Granger vart de n gr

lego 854115 nyckelring hermione
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 854115 SKU

Unga häxor och trollkarlar kommer att älska denna LEGO Nyckelring – Hermione Granger (854115). En äkta LEGO minifigur av Hermione Granger i den välbekanta Gryffindor uniformen, fäst på en hållbar kedja och ring av metall. Alla som gillar filmerna om Harry Potter kan fästa den smarta häxan på sina nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mer. Ett …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Hermione 854115

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Nyckelring – Hermione 854115

Unga häxor och trollkarlar kommer att älska denna LEGO Nyckelring – Hermione Granger (854115). En äkta LEGO minifigur av Hermione Granger i den välbekanta Gryffindor uniformen, fäst på en hållbar kedja och ring av metall. Alla som gillar filmerna om Harry Potter kan fästa den smarta häxan på sina nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mer. Ett bra sätt att göra varje dag magisk.

  • Med LEGO minifiguren Hermione Granger på en kraftig kedja och ring av metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan lätt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och annat.
  • Modellen är 9 cm hög, 4 cm bred och 1 cm djup. Lämplig för barn från 6 år.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Hermione
SKU
854115
UPC
673419342728
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.