LEGO Nyckelring – Kajsa Anka 854112

En st fljeslagare till ett Disneyfans vska eller nycklar!

lego 854112 nyckelring kajsa anka
  • LEGO Disney Tema
  • 854112 SKU

Ge någon som älskar Disneys Kajsa Anka denna fantastiska LEGO l Disney Nyckelring – Kajsa Anka (854112) som sällskap! Den har minifiguren Kajsa Anka med en söt rosett i håret som matchar hennes ljuslila blus och rosa skor på en hållbar kedja och ring av metall. Denna söta nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Kajsa Anka 854112

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Nyckelring – Kajsa Anka 854112

Ge någon som älskar Disneys Kajsa Anka denna fantastiska LEGO l Disney Nyckelring – Kajsa Anka (854112) som sällskap! Den har minifiguren Kajsa Anka med en söt rosett i håret som matchar hennes ljuslila blus och rosa skor på en hållbar kedja och ring av metall. Denna söta nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla nycklarna i säkerhet i fickan eller väskan.

  • Gör Disneyfans glada med en LEGO l Disney Kajsa Anka minifigur på en hållbar kedja och ring av metall som kan fästas på en ryggsäck, väska eller nyckelknippa. Minifiguren kan inte tas loss från metallkedjan.
  • En rolig julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen till barn från 6 år som älskar Disneys Kajsa Anka och hennes vänner.
  • Modellen är 9 cm hög och 4 cm lång, vilket gör den stor nog att synas och beundras men liten nog att inte vara i vägen!

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Kajsa Anka
SKU
854112
UPC
673419343480
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.