LEGO Nyckelring – Kalle Anka 854111

Ett coolt tillbehr till alla Disneyfans vskor eller nycklar!

lego 854111 nyckelring kalle anka
  • LEGO Disney Tema
  • 854111 SKU

Snygg LEGO l Disney Nyckelring – Kalle Anka (854111) för varje fan av Disneys Kalle Anka, att ta med på alla äventyr! Den har minifiguren Kalle Anka i sin klassiska blågula sjömansskjorta med röd fluga och blå basker på en hållbar kedja och ring av metall. Denna iögonfallande nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Kalle Anka 854111

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Nyckelring – Kalle Anka 854111

Snygg LEGO l Disney Nyckelring – Kalle Anka (854111) för varje fan av Disneys Kalle Anka, att ta med på alla äventyr! Den har minifiguren Kalle Anka i sin klassiska blågula sjömansskjorta med röd fluga och blå basker på en hållbar kedja och ring av metall. Denna iögonfallande nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla nycklarna i säkerhet i fickan eller väskan.

  • Överraska Disneyfans med en cool LEGO l Disney Kalle Anka minifigur på en hållbar metallkedja och ring som kan fästas på en ryggsäck, väska eller nyckelknippa. Minifiguren kan inte tas loss från metallkedjan.
  • Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen till barn från 6 år som älskar Disneys Kalle Anka och hans vänner.
  • Modellen är 9 cm hög och 4 cm lång, vilket gör den stor nog att synas och beundras men liten nog att inte vara i vägen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Kalle Anka
SKU
854111
UPC
673419343473
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.