LEGO 854088 Magnetbygge – Förbjudna staden

Magnetiskt LEGO bygge som hyllar den uråldriga Förbjudna staden

lego 854088 magnetbygge forbjudna staden
  • 28 Delar
  • LEGO Övrigt Tema
  • 854088 SKU

LEGO® fans från 6 år kan skapa en magnetisk modell av Förbjudna staden med detta mikrobygge av det världsberömda templet i Peking i Kina.Detta set innehåller 28 delar och en 4x4-klossmagnet, plus ett klistermärkesark för att ge templet extra detaljer. Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning.Ge en magnetisk yta en majestätisk touch med detta mikrobygge …

Läs mer...

Priser LEGO 854088 Magnetbygge – Förbjudna staden

Lego.com LEGO.com 129 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO 854088 Magnetbygge – Förbjudna staden

  • LEGO fans från 6 år kan skapa en magnetisk modell av Förbjudna staden med detta mikrobygge av det världsberömda templet i Peking i Kina.
  • Detta set innehåller 28 delar och en 4x4-klossmagnet, plus ett klistermärkesark för att ge templet extra detaljer. Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning.
  • Ge en magnetisk yta en majestätisk touch med detta mikrobygge av templet i Förbjudna staden som är 4 cm högt och 6 cm brett.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magnetbygge – Förbjudna staden
SKU
854088
UPC
673419342971
Delar
28
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.