LEGO Nyckelring – Red Son 854086

Cool accessoar fr alla som gillar LEGO Monkie Kid skurken Red Son

lego 854086 nyckelring red son
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 854086 SKU

Väck barns fantasi och kreativitet under deras vardagliga äventyr med denna iögonfallande Nyckelring – Red Son (854086). Den har en minifigur av den rödhåriga skurken från LEGO Monkie Kid världen på en robust ring och kedja i metall. Lätt att fästa på en nyckelknippa eller väska och cool som present till alla som gillar LEGO …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Red Son 854086

Lego.com LEGO.com 59 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Nyckelring – Red Son 854086

Väck barns fantasi och kreativitet under deras vardagliga äventyr med denna iögonfallande Nyckelring – Red Son (854086). Den har en minifigur av den rödhåriga skurken från LEGO Monkie Kid världen på en robust ring och kedja i metall. Lätt att fästa på en nyckelknippa eller väska och cool som present till alla som gillar LEGO Monkie Kid lekseten.

  • Denna LEGO Monkie Kid nyckelring (854086) har minifiguren Monkie Kid på en robust ring med kedja i metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Metallringen kan enkelt och säkert fästas på nycklar, ryggsäckar och annat.
  • Nyckelringen är 9 cm lång och lämplig för barn från 6 år. Fantastisk som liten gåva till barn eller alla som gillar de spännande LEGO Monkie Kid byggleksakerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Red Son
SKU
854086
UPC
673419346870
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
59 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.