LEGO Nyckelring – Spider-Ham 854077

Marvel-fans kan ta med sig Spider-Ham verallt

lego 854077 nyckelring spider ham
  • LEGO Spider-Man Tema
  • 854077 SKU

Barn som gillar Marvel Studios filmer och superhjältestil kommer att älska denna LEGO Nyckelring – Spider-Ham (854077). LEGO Marvel minifiguren Spider-Ham sitter fast på en robust kedja och ring av metall, och har sin välbekanta kostym på sig. Genom att fästa den ikoniska karaktären på nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mer kan barn göra varje dag …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Spider-Ham 854077

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Spider-Man

Beskrivning LEGO Nyckelring – Spider-Ham 854077

Barn som gillar Marvel Studios filmer och superhjältestil kommer att älska denna LEGO Nyckelring – Spider-Ham (854077). LEGO Marvel minifiguren Spider-Ham sitter fast på en robust kedja och ring av metall, och har sin välbekanta kostym på sig. Genom att fästa den ikoniska karaktären på nycklar, ryggsäckar, lunchlådor och mer kan barn göra varje dag till en superhjältedag!

  • Med en LEGO Marvel Spider-Ham minifigur på en robust ring och kedja av metall. Minifiguren sitter fast på metallkedjan och kan inte tas loss.
  • Fantastisk present till barn från 6 år.
  • Denna färgglada nyckelring är 8 cm lång inklusive metallringen och perfekt att visa upp på en ryggsäck eller väska, eller att fästa på en nyckelknippa och förvara i en ficka eller plånbok.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Spider-Ham
SKU
854077
EAN
673419346610
UPC
673419346610
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.