LEGO Vattentejp 854065

Barn kan slppa loss sin kreativitet med denna roliga vattentejp

lego 854065 vattentejp scaled
  • 23 Delar
  • LEGO Xtra Tema
  • 854065 SKU

LEGO fans kommer att älska att ge liv åt havet med denna coola Vattentejp (854065). Rulla ut den blå tejpen, med krusningar och vågeffekter, så kan barnen genast skapa roliga berättelser från havet med tejpen och de 10 tillbehören, inklusive groda, fisk, krabba, sjögräs och flotte. Fantasifulla barn kommer att vara fängslade i timmar.Unga byggare …

Läs mer...

Priser LEGO Vattentejp 854065

Lego.com LEGO.com 99 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Xtra

Beskrivning LEGO Vattentejp 854065

LEGO fans kommer att älska att ge liv åt havet med denna coola Vattentejp (854065). Rulla ut den blå tejpen, med krusningar och vågeffekter, så kan barnen genast skapa roliga berättelser från havet med tejpen och de 10 tillbehören, inklusive groda, fisk, krabba, sjögräs och flotte. Fantasifulla barn kommer att vara fängslade i timmar.

  • Unga byggare har allt de behöver för att iscensätta roliga berättelser från havet med detta söta tillbehörsset med vattentejp och 10 tillbehör.
  • Det här är en förtrollande födelsedagspresent eller LEGO julklapp som inspirerar till kreativitet hos barn från 6 år och innehåller enkla instruktioner som hjälper till att sätta igång rollekarna på nolltid.
  • Tejpen är 8 cm bred och hela 15 m lång – mer än tillräckligt för barn som vill iscensätta äventyr från havet.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vattentejp
SKU
854065
EAN
673419332002
Delar
23
Tema
LEGO Xtra
LEGO pris
99 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.