LEGO Nyckelring med Otto 854043

Minifigurnyckelring med den busiga Otto fr alla som gillar minionerna!

lego 854043 nyckelring med otto
  • LEGO Minions Tema
  • 854043 SKU

Överraska någon som gillar filmen Minioner: Berättelsen om Gru med denna roliga Nyckelring med Otto (854071). Med en LEGO minifigur av denna busiga minion på en kraftig kedja och ring av metall är det en fantastisk överraskning till en vän eller superliten pryl att lägga ner i barnens kalaspåsar. Denna charmiga nyckelring kommer att hålla …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring med Otto 854043

Lego.com LEGO.com 79 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minions

Beskrivning LEGO Nyckelring med Otto 854043

Överraska någon som gillar filmen Minioner: Berättelsen om Gru med denna roliga Nyckelring med Otto (854071). Med en LEGO minifigur av denna busiga minion på en kraftig kedja och ring av metall är det en fantastisk överraskning till en vän eller superliten pryl att lägga ner i barnens kalaspåsar. Denna charmiga nyckelring kommer att hålla nycklarna säkra eller dekorera en ryggsäck eller väska.

  • Få alla som gillar Minioner: Berättelsen om Gru att skratta med denna LEGO Nyckelring med Otto, med minifiguren Otto på en kraftig ring och kedja av metall (minifiguren kan inte tas loss från kedjan).
  • En rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn eller LEGO fans från 6 år. Denna nyckelring med Otto är också en charmig liten present att ta med till barnkalaset eller lägga ner i en kalaspåse.
  • Denna söta nyckelring är 15 cm lång – lagom stor för att smycka väskan medminionernas stil eller fästas på nycklar eller plånbok.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring med Otto
SKU
854043
UPC
673419330725
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
79 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.