LEGO Nyckelring – Mimmi 853999

En st fljeslagare till ett Disneyfans vska eller nycklar!

lego 853999 nyckelring mimmi
  • LEGO Disney Tema
  • 853999 SKU

Ge någon som älskar Disneys Mimmi Pigg denna fantastiska LEGO l Disney Nyckelring – Mimmi (853999) som sällskap! Den har minifiguren Mimmi med en söt rosett i håret som matchar hennes prickiga klänning som sitter fast på en hållbar metallkedja och ring. Denna söta nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Mimmi 853999

LEGO.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Nyckelring – Mimmi 853999

Ge någon som älskar Disneys Mimmi Pigg denna fantastiska LEGO l Disney Nyckelring – Mimmi (853999) som sällskap! Den har minifiguren Mimmi med en söt rosett i håret som matchar hennes prickiga klänning som sitter fast på en hållbar metallkedja och ring. Denna söta nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla nycklarna i säkerhet i fickan eller väskan.

  • Gör Disneyfans glada med en LEGO l Disney Mimmi Pigg minifigur på en hållbar metallkedja och ring som kan fästas på en ryggsäck, väska eller nycklar. Minifiguren kan inte tas loss från metallkedjan.
  • Perfekt som rolig julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen till barn från 6 år och alla som älskar Disneys Mimmi Pigg.
  • Nyckelringen är 15 cm lång, vilket gör den stor nog att synas och beundras, men liten nog för att inte vara i vägen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Mimmi
SKU
853999
UPC
673419324090
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.