LEGO Nyckelring – Musse 853998

Ett coolt tillgg till alla Disneyfans vskor eller nycklar!

lego 853998 nyckelring musse
  • LEGO Disney Tema
  • 853998 SKU

Introducera någon som gillar Disneys Musse Pigg till denna LEGO l Disney Nyckelring – Musse (853998) som kan följa med på alla äventyr! Med minifiguren Musse i sina klassiska röda shorts och gula skor som sitter fast på en metallkedja och ring. Denna iögonfallande nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla …

Läs mer...

Priser LEGO Nyckelring – Musse 853998

Lego.com LEGO.com 80 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Nyckelring – Musse 853998

Introducera någon som gillar Disneys Musse Pigg till denna LEGO l Disney Nyckelring – Musse (853998) som kan följa med på alla äventyr! Med minifiguren Musse i sina klassiska röda shorts och gula skor som sitter fast på en metallkedja och ring. Denna iögonfallande nyckelring kan fästas på en ryggsäck eller användas för att hålla nycklarna i säkerhet i fickan eller väskan.

  • Överraska Disneyfans med en LEGO l Disney Musse Pigg minifigur på en hållbar metallkedja och ring som kan fästas på en ryggsäck, väska eller nycklar. Minifiguren kan inte tas loss från metallkedjan.
  • Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen till barn från 6 år och alla som älskar Disneys Musse Pigg.
  • Nyckelringen är 15 cm lång, vilket gör den stor nog att synas och beundras, men liten nog för att inte vara i vägen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nyckelring – Musse
SKU
853998
UPC
673419324083
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
80 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.