LEGO 853989 Festligt vsksmycke

Anpassningsbart vsksmycke fr roliga fester!

lego 853989 festligt vasksmycke scaled
  • LEGO Övrigt Tema
  • 853989 SKU

Fira speciella människor med detta supercoola, anpassningsbara LEGO® Iconic Festligt väsksmycke, med en autentisk gul LEGO 2x6-kloss som sitter på en robust kedja och ring av metall.En rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till LEGO® fans från 6 år. Detta set innehåller 17 olika delar och klistermärken med meddelanden för att göra väsksmycket mer personligt.Detta väsksmycke …

Läs mer...

Priser LEGO 853989 Festligt vsksmycke

Lego.com LEGO.com 79 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO 853989 Festligt vsksmycke

  • Fira speciella människor med detta supercoola, anpassningsbara LEGO Iconic Festligt väsksmycke, med en autentisk gul LEGO 2x6-kloss som sitter på en robust kedja och ring av metall.
  • En rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till LEGO fans från 6 år. Detta set innehåller 17 olika delar och klistermärken med meddelanden för att göra väsksmycket mer personligt.
  • Detta väsksmycke är 10 cm långt. Ett iögonfallande sätt för din mamma, pappa, bästis eller någon annan viktig person i ditt liv att anpassa sin väska eller använda som nyckelring.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Festligt vsksmycke
SKU
853989
UPC
673419324076
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
79 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.