LEGO Bone Demon 80028

Lt barn bygga berttelsen om de 3 segrarna mot Bone Demon

lego 80028 bone demon
 • 1375 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80028 SKU

Barn kan bygga berättelsen om de 3 segrarna mot Bone Demon med denna LEGO Monkie Kid leksak (80028). Först bygger de 2 Bone Spiders, sedan White Bone Demons krypta där Monkie Kid och Mei strider mot Bone Spirits och en Bone Scuttler, och sedan en Bone Scorpion. Sist kan alla modeller kombineras för att skapa …

Läs mer...

Priser LEGO Bone Demon 80028

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Bone Demon 80028

Barn kan bygga berättelsen om de 3 segrarna mot Bone Demon med denna LEGO Monkie Kid leksak (80028). Först bygger de 2 Bone Spiders, sedan White Bone Demons krypta där Monkie Kid och Mei strider mot Bone Spirits och en Bone Scuttler, och sedan en Bone Scorpion. Sist kan alla modeller kombineras för att skapa modellen Bone Demon. Detta lekset innehåller flest självlysande delar av alla LEGO set hittills samt 5 minifigurer. Monkie Kid har en stridsrobot och molnbräda, Mei har ett bevingat jetpack och båda figurerna har byggbara leksaksvapen som kan uppgraderas när deras utmaningar blir svårare.

Kreativa bygglekar
Med illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp och njuta av upplevelsen.

Pedagogisk lek
De byggbara LEGO Monkie Kid seten är perfekta som presenter till barn och hjälper dem att lära sig om kinesisk kultur och legenden om Apkungen samtidigt som de främjar deras kreativitet.

 • En krypta, 2 Bone Spiders, Bone Scuttler och en Bone Scorpion kan kombineras för att skapa Bone Demon när barn bygger den klassiska legenden om de 3 segrarna mot Bone Demon med denna LEGO Monkie Kid leksak (80028).
 • Innehåller 5 minifigurer: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon och 2 Bone Spirits med leksaksvapen. Monkie Kids och Meis byggbara vapen kan uppgraderas när deras utmaningar blir svårare.
 • Barn kommer att älska de självlysande LEGO delarna (fler än i något annat LEGO set hittills) som ingår i modellen av kryptan, de 2 Bone Spirits och den ultimata kombinationsmodellen Bone Demon.
 • Detta högkvalitativa lekset innehåller också Monkie Kids rörliga stridsrobot och molnbräda och Meis bevingade jetpack, som inspirerar barn till att skapa sina egna hjältemodiga uppdrag.
 • Detta lekset med 1 375 delar erbjuder timmar av roligt, kreativt byggande och lek och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till trendsättande barn från 9 år.
 • Den ultimata modellen Bone Demon är 40 cm hög, 29 cm bred och 16 cm djup. Det är en imponerande uppvisningsmodell som garanterat kommer att bli en snackis på lekplatsen.
 • Funderar du på att köpa detta set till ett barn som är LEGO nybörjare? Inga problem. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Inspirerande LEGO Monkie Kid byggleksaker återskapar den kinesiska legenden om Apkungen i modern tid och hjälper barn att utveckla optimism, mod och uthållighet samtidigt som de har roligt.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är lätta att sätta ihop för robusta byggen – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bone Demon
SKU
80028
EAN
5702016911497
UPC
673419338493
Delar
1375
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.