LEGO Pigsys nudeltank 80026

Lekset med tank fr timmar av roliga matkrig!

lego 80026 pigsys nudeltank
 • 662 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80026 SKU

Väck barns fantasi med detta färgglada LEGO Monkie Kid lekset (80026), med Pigsys nudeltank för matkrig mot Pans Speedy Panda-robot med knoppkanoner som skjuter ”lemonad”. Tanken har ett roterande kök med massor av mattillbehör och en skivkanon i kylskåpet, en 6-knoppskanon, 2 avtagbara ätpinnar och en kratta längst fram som rör sig upp och ner …

Läs mer...

Priser LEGO Pigsys nudeltank 80026

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Pigsys nudeltank 80026

Väck barns fantasi med detta färgglada LEGO Monkie Kid lekset (80026), med Pigsys nudeltank för matkrig mot Pans Speedy Panda-robot med knoppkanoner som skjuter ”lemonad”. Tanken har ett roterande kök med massor av mattillbehör och en skivkanon i kylskåpet, en 6-knoppskanon, 2 avtagbara ätpinnar och en kratta längst fram som rör sig upp och ner när tanken knuffas. Detta högkvalitativa set är en cool present till barn och innehåller även en pandadrönare som släpper matleveranslådor och 4 minifigurer som inspirerar till timmar av lek.

Roligt att bygga
Steg-för-steg-instruktionerna i lådan gör att även LEGO nybörjare kan njuta av byggprocessen, och digitala Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner har visningsverktyg och andra roliga funktioner som förstärker upplevelsen.

Kreativ lek
LEGO Monkie Kid leksakerna är förankrade i kinesisk kultur och återskapar sagorna om Apkungen från den klassiska romanen Färden till Västern, och främjar barns kreativitet genom byggande och lek.

 • Barn kan iscensätta actionspäckade matkrig med detta LEGO Monkie Kid lekset (80026), med Pigsys snabbskjutande nudeltank, en pandarobot som skjuter ”lemonad” och en pandadrönare som levererar mat.
 • Detta högkvalitativa set innehåller 4 minifigurer, Pigsy, Mr. Tang, Pan och Lee, med massor av tillbehör, som fjärrkontroll, skridskor och pandadräkt, för att inspirera till timmar av kreativ lek.
 • Leksakstanken har ett kök med mattillbehör och en skivkanon i kylskåpet, en grisformad 6-knoppskanon, roterande nudelskål, 2 avtagbara ätpinnar och en rörlig kratta längst fram.
 • Speedy Pandas ägare Pans pandarobot har 2 knoppkanoner som skjuter ”lemonad” och en ”stark sås”-kanon (kan inte avfyras) för roliga rolleksstrider mot Pigsys tank.
 • Detta matbilslekset med 662 delar erbjuder en rolig byggupplevelse och många spännande lekstunder, vilket gör det perfekt som present, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 8 år.
 • Pigsys nudeltank är 20 cm hög, 18 cm lång och 25 cm bred och blir en iögonfallande modell att visa upp i barnrummet mellan alla matkrigslekar.
 • Även LEGO nybörjare kan bygga dessa modeller med steg-för-steg-instruktionerna i lådan, och upplevelsen blir ännu bättre med digitala Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner.
 • LEGO Monkie Kid byggseten är inspirerade av legenden om Apkungen. De hjälper barn att lära sig om kinesisk kultur och utvecklar deras optimism, mod och uthållighet samtidigt som de har kul.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop varje gång.
 • LEGO delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att uppfylla stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Pigsys nudeltank
SKU
80026
EAN
5702016911572
UPC
673419338578
Delar
662
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.