LEGO Sandys kraftrobot 80025

Grymt robotlekset fr timmar av actionspckad lek

lego 80025 sandys kraftrobot
 • 520 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80025 SKU

Barn kan bli hjältar när de skyddar staden från Spider Queens armé med LEGO Monkie Kid Sandys kraftrobot (80025). Den byggbara roboten har en cockpit för den stora figuren Sandy, utfällbara jetmotorer, en kraftfull knytnäve, roterande månstav och ett dj-bås högst upp för katten Mo. Detta högkvalitativa set innehåller också minifigurerna Syntax och Huntsman med …

Läs mer...

Priser LEGO Sandys kraftrobot 80025

Lego.com LEGO.com 419 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Sandys kraftrobot 80025

Barn kan bli hjältar när de skyddar staden från Spider Queens armé med LEGO Monkie Kid Sandys kraftrobot (80025). Den byggbara roboten har en cockpit för den stora figuren Sandy, utfällbara jetmotorer, en kraftfull knytnäve, roterande månstav och ett dj-bås högst upp för katten Mo. Detta högkvalitativa set innehåller också minifigurerna Syntax och Huntsman med vapen, plus Syntax robot med ett raketgevär med ”spindelgift”, sågklinga och taggar, för att inspirera till timmar av lek.

Roliga byggen
Steg-för-steg-instruktioner och separata klosspåsar gör att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen. Barn kan också använda gratisappen LEGO Bygginstruktioner där de kan spara sina framsteg och kasta sig in i bygget igen när som helst.

Pedagogisk lek
LEGO Monkie Kid leksaker är baserade på kinesisk kultur och återskapar sagan om Apkungen från den klassiska novellen Färden till Västern på nya, spännande sätt. De är fantastiska som presenter till kreativa barn och hjälper dem att utveckla uthållighet och optimism.

 • Barn kan iscensätta hjältemodiga uppdrag för att besegra Spider Queens armé med denna LEGO Monkie Kid byggleksak (80025), med Sandys kraftrobot, Syntax robot och mycket mer.
 • Detta högkvalitativa byggset innehåller den stora figuren Sandy, kattfiguren Mo och 2 minifigurer: Syntax och Huntsman med ett motorsågsgevär och en änterhake.
 • Den rörliga kraftroboten har en cockpit för den stora figuren Sandy, utfällbara jetmotorer, en krossande knytnäve, roterande månstav och ett dj-bås högst upp för katten Mo.
 • Syntax rörliga robot har ett raketgevär med ”spindelgift”, sågklinga och taggar. Setet innehåller också en ammunitionslåda med ”spindelgift” som skapar ännu fler lekmöjligheter.
 • Denna LEGO stridsleksak med 520 delar blir en cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 8 år som älskar handgripliga lekar.
 • Kraftroboten är 18 cm hög, 12 cm lång och 19 cm bred och är snygg att visa upp tillsammans med Syntax robot mellan alla lekstunder.
 • Även LEGO nybörjare kan bygga dessa modeller med självförtroendet på topp med hjälp av steg-för-steg-instruktionerna i lådan eller digitala Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner.
 • LEGO Monkie Kid byggleksaker återskapar den kinesiska legenden om Apkungen i modern tid och hjälper barn att utveckla fantasi, mod och uthållighet samtidigt som de har roligt.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop lika lätt varje gång.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sandys kraftrobot
SKU
80025
EAN
5702016911060
UPC
673419338561
Delar
520
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
419 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.