LEGO Det legendariska Flower Fruit Mountain 80024

Spektakulr modell av Flower Fruit Mountain fr att teruppleva episka sagor

lego 80024 det legendariska flower fruit mountain
 • 1949 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80024 SKU

Barn kan ge liv åt legenden om Monkey King när de bygger denna detaljerade LEGO Monkie Kid modell av det ikoniska Flower Fruit Mountain (80024). Varje sektion av detta högkvalitativa lekset berättar olika berättelser, från hur han föddes till hur han blev apkung, med funktioner som en öppningsbar klippa för att avslöja Monkey King och …

Läs mer...

Priser LEGO Det legendariska Flower Fruit Mountain 80024

Lego.com LEGO.com 1 329 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Det legendariska Flower Fruit Mountain 80024

Barn kan ge liv åt legenden om Monkey King när de bygger denna detaljerade LEGO Monkie Kid modell av det ikoniska Flower Fruit Mountain (80024). Varje sektion av detta högkvalitativa lekset berättar olika berättelser, från hur han föddes till hur han blev apkung, med funktioner som en öppningsbar klippa för att avslöja Monkey King och ett byggbart vattenfall som kan öppnas för att komma in i den dolda bergsgrottan. Det finns 8 minifigurer, inklusive 4 versioner av Monkey King för att iscensätta specifika legendariska berättelser.

Interaktiva instruktioner
Det finns tydliga instruktioner i lådan och Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, som gör byggprocessen ännu mer spännande för barn med intuitiva verktyg som hjälper dem att visualisera modellen.

Bygg och lär
LEGO Monkie Kid byggleksakerna är inspirerade av den klassiska boken Färden till Västern och förankrad i kinesisk kultur. De är perfekta som presenter till barn och hjälper dem att utveckla kreativitet och uthållighet.

 • Episka berättelser om den legendariska Monkey King kommer till liv när barn bygger varje sektion av det häftiga leksetet LEGO Monkie Kid Flower Fruit Mountain (80024).
 • Innehåller 8 minifigurer: Monkie Kid, Evil Macaque, bror apa, syster apa och 4 versioner av Monkey King (baby, klassisk, lärling och stridande) för att iscensätta berättelser från den klassiska sagan.
 • Fullspäckat med autentiska berättelsefunktioner, som en öppningsbar klippa för att avslöja Monkey King, ett byggbart vattenfall som kan öppnas för att komma in i berget och en byggbar japansk trana.
 • Skapa stridsscener med minifigurerna Monkie Kid och Evil Macaque på den roterande plattformen – och håll utkik efter den kinesiska kalligrafin.
 • Detta LEGO Monkie Kid byggset med 1 947 delar erbjuder ett utmanande bygge och obegränsade lekmöjligheter. Det är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till trendsättande barn från 10 år.
 • Denna unika leksak är 34 cm hög, 68 cm bred och 25 cm djup och blir en imponerande uppvisningsmodell mellan alla lekäventyr.
 • Tryckta instruktioner ingår medan digitala Instructions PLUS finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, som låter barn spara sina framsteg och börja om bygget när som helst.
 • LEGO Monkie Kid byggseten är inspirerade av den klassiska kinesiska boken Färden till Västern och hjälper barn att utveckla mod, uthållighet och optimism samtidigt som de har kul.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta standarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop lika säkert varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att uppfylla de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Det legendariska Flower Fruit Mountain
SKU
80024
EAN
5702016911480
UPC
673419338554
Delar
1949
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 329 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.