LEGO Monkie Kids drönokopter 80023

LEGO Monkie Kid drnokopter fr roliga lekar

lego 80023 monkie kids dronokopter
 • 1462 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80023 SKU

Barn kan bli hjältar i sina egna episka berättelser och imponera på sina vänner med Monkie Kids drönokopter. Denna LEGO Monkie Kid helikopterleksak (80023) har 2 kanoner med fjädermekanism och 2 avtagbara ”lastcontainrar” med massor av bekvämligheter, inklusive våningssängar och en byggbar arkadmaskin. Leksetet innehåller 8 minifigurer och 2 figurer, inklusive Monkie Kid, Mei, Sandy, …

Läs mer...

Priser LEGO Monkie Kids drönokopter 80023

Lego.com LEGO.com 1 189 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkie Kids drönokopter 80023

Barn kan bli hjältar i sina egna episka berättelser och imponera på sina vänner med Monkie Kids drönokopter. Denna LEGO Monkie Kid helikopterleksak (80023) har 2 kanoner med fjädermekanism och 2 avtagbara ”lastcontainrar” med massor av bekvämligheter, inklusive våningssängar och en byggbar arkadmaskin. Leksetet innehåller 8 minifigurer och 2 figurer, inklusive Monkie Kid, Mei, Sandy, katten Mo, Spider Queen, Mr. Tang med boken Färden till Västern och Red Son med en flygare, plus en ”giftig” spindelkanon med fjädermekanism för stridsaction.

Bli digital
Det finns tydliga instruktioner i lådan och digitala Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, som gör att barn kan zooma, rotera och visualisera modellerna medan de bygger.

Bygg, lek och lär
LEGO Monkie Kid seten är inspirerade av den klassiska boken Färden till Västern och förankrade i kinesisk kultur. De är perfekta som presenter till barn och hjälper dem att utveckla kreativitet, mod, uthållighet och optimism.

 • Barn kan följa med ett team hjältar och strida mot Spider Queen med den otroligt detaljerade Monkie Kids drönokopter (80023), plus en byggbar, ”giftig” kanon med fjädermekanism.
 • Innehåller 8 minifigurer, Monkie Kid, Mei, Mr. Tang, Huntsman, Syntax, Red Son, Spider Queen och Fei, plus figurerna Sandy och katten Mo, med vapen och tillbehör för kreativa rollekar.
 • Denna helikopterleksak har 2 kanoner med fjädermekanism och 2 avtagbara ”lastcontainrar” som är fulla av bekvämligheter, inklusiveen byggbar arkadmaskin, våningssängar och en gitarr.
 • Detta högkvalitativa byggset innehåller också Red Sons flygare och Mos kattlådeformade flygare som boostar actionlekarna ytterligare, plus boken Färden till Västern för Mr. Tang.
 • Detta LEGO set med 1 462 delar erbjuder en uppslukande byggupplevelse och oändliga kreativa lekmöjligheter. Det är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till trendsättande barn från 10 år.
 • Drönokoptern är 19 cm hög, 39 cm lång och 39 cm bred och kommer att imponera när den visas upp i barnrummet mellan alla lekäventyr.
 • Tryckta instruktioner ingår medan digitala Instructions PLUS finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där barn kan spara sina framsteg och hoppa tillbaka till sina byggen när som helst.
 • De byggbara LEGO Monkie Kid samlarseten är inspirerade av den kinesiska legenden om Apkungen och hjälper barn att utveckla kreativitet, uthållighet och optimism samtidigt som de har kul.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla så att de går lätt att sätta ihop varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkie Kids drönokopter
SKU
80023
EAN
5702016911473
Delar
1462
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 189 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.