LEGO Spider Queens spindelbas 80022

Grym robotleksak med Spider Queen fr rolleksstrider

lego 80022 tbd fcfc 2021 5
 • 1170 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80022 SKU

Barn kan skapa obegränsade spännande äventyr med denna grymma LEGO Monkie Kid robotleksak: Spider Queens spindelbas (80022). Den rörliga roboten har spakstyrda klor och kan öppnas upp för att avslöja ett minifigurfängelse och Spider Queens labb där hon bygger robotspindlar. En cool present till trendsättande barn, med 6 minifigurer, inklusive Monkey King och Monkie Kid …

Läs mer...

Priser LEGO Spider Queens spindelbas 80022

Lego.com LEGO.com 1 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Spider Queens spindelbas 80022

Barn kan skapa obegränsade spännande äventyr med denna grymma LEGO Monkie Kid robotleksak: Spider Queens spindelbas (80022). Den rörliga roboten har spakstyrda klor och kan öppnas upp för att avslöja ett minifigurfängelse och Spider Queens labb där hon bygger robotspindlar. En cool present till trendsättande barn, med 6 minifigurer, inklusive Monkey King och Monkie Kid med den gyllene staven, som kan förvandlas till en flygare för ännu mer stridsaction.

Digitalt förstärkt byggande
Det finns steg-för-steg-instruktioner i lådan, och barn kan ha ännu mer kul med Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där de kan zooma och rotera modellen på skärmen samtidigt som de bygger.

Bygg och lär
LEGO Monkie Kid lekseten, som är inspirerade av sagorna om Apkungen från den klassiska romanen Färden till Västern och förankrade i kinesisk kultur, hjälper barn att utveckla mod, uthållighet och optimism genom kreativt byggande och lek.

 • Låt barn skapa sina egna grymma stridsberättelser med detta LEGO Monkie Kid lekset (80022), med Spider Queens mobila spindelbas/robot.
 • Innehåller 6 leksaksminifigurer – Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Monkey King och en medborgare – plus vapen och tillbehör som den gyllene staven, som kan förvandlas till en flygare för Monkie Kid.
 • Spider Queens rörliga robot/högkvarter har spakstyrda klor, och spindelns ”kropp” kan öppnas för att avslöja ett detaljerat labb och ett minifigurfängelse.
 • Detta högkvalitativa LEGO set med 1 170 delar erbjuder en givande byggupplevelse och obegränsade lekmöjligheter. Det är en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till trendsättande, kreativa barn från 9 år.
 • Spindelroboten är 25 cm hög, 34 cm lång och 44 cm bred – en unik leksak som barn stolt kan visa upp för sina vänner mellan lekstunderna.
 • Med steg-för-steg-instruktioner och Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, som gör det extra roligt för barn att bygga med verktyg för att zooma och rotera modellen på skärmen.
 • LEGO Monkie Kid samlarleksaker återskapar den kinesiska legenden om Apkungen med innovativt berättande och inspirerar barn att utveckla sin kreativitet, uthållighet och optimism.
 • LEGO delar uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla och lätt och säkert kan sättas ihop varje gång.
 • LEGO delar är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Spider Queens spindelbas
SKU
80022
EAN
5702016911169
Delar
1170
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.