LEGO Monkie Kids lejonväktare 80021

Cool leksak med lejonvktarrobot fr actionfyllda strider!

lego 80021 monkie kids lejonvaktare
 • 774 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80021 SKU

Barn kommer att älska att visa upp det actionspäckade leksetet LEGO Monkie Kid Lejonväktare (80021) för sina vänner. Det innehåller den fullt rörliga lejonväktarroboten med 2 dolda kanoner med fjädermekanism, Spider Queens stridsrigg med rörliga ben och 2 kanoner med fjädermekanism, plus en rörlig robotspindel. En perfekt present till trendsättande barn, med en byggbar arkadhall …

Läs mer...

Priser LEGO Monkie Kids lejonväktare 80021

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 199 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkie Kids lejonväktare 80021

Barn kommer att älska att visa upp det actionspäckade leksetet LEGO Monkie Kid Lejonväktare (80021) för sina vänner. Det innehåller den fullt rörliga lejonväktarroboten med 2 dolda kanoner med fjädermekanism, Spider Queens stridsrigg med rörliga ben och 2 kanoner med fjädermekanism, plus en rörlig robotspindel. En perfekt present till trendsättande barn, med en byggbar arkadhall med en spelautomat som matar ut leksaker, plus 5 minifigurer med coola vapen för rolleksstrider.

Bli digital
Det finns tryckta instruktioner i lådan, och barn kan förstärka sin byggupplevelse med intuitiva Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där de kan visualisera modellerna på skärmen medan de bygger.

Pedagogiskt och roligt
LEGO Monkie Kid byggseten är inspirerade av sagorna om Apkungen från den klassiska romanen Färden till Västern och förankrade i kinesisk kultur.De är utformade för att främja barns mod, uthållighet och optimism genom kreativ lek.

 • Barn blir hjältar i sina egna spännande äventyr med robotleksaken LEGO Monkie Kid Lejonväktare (80021), med Spider Queens stridsrigg, rörlig robotspindel och byggbar arkadhall.
 • Detta högkvalitativa stridslekset innehåller 5 minifigurer – Monkie Kid med den gyllene staven, Mei med jadedraksvärdet, Huntsman med ett gevär, Spider Queen och Lu.
 • Den fullt rörliga lejonväktar§roboten har huggande käftar och en dold kanon med fjädermekanism i varje trumma, medan Spider Queens stridsrigg har rörliga ben och 2 kanoner med fjädermekanism.
 • Barn kommer att älska att leka med den byggbara arkadhallens dansmaskin och spelautomat med rörlig klo som matar ut leksaker, precis som ett riktigt arkadspel.
 • Denna LEGO byggleksak med 774 delar är en cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 8 år som gillar att ta del av de hetaste trenderna.
 • Lejonväktaren är 21 cm hög, 28 cm lång och 19 cm bred. Det är en cool modell för barn att visa upp för vänner mellan alla spännande lekäventyr.
 • Det finns steg-för-steg-instruktioner i lådan och intuitiva Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner som förstärker barns byggupplevelse.
 • LEGO Monkie Kid byggseten är inspirerade av den kinesiska legenden om Apkungen och hjälper barn att utveckla fantasi, mod och uthållighet samtidigt som de har massor av skoj.
 • Ända sedan 1958 har LEGO delar uppfyllt strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att uppfylla stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkie Kids lejonväktare
SKU
80021
EAN
5702016911152
UPC
673419338479
Delar
774
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.