LEGO Red Sons infernojet 80019

Grymt infernojet fr episka strider mellan Red Son och Monkie Kid

lego 80019 red sons infernojet
 • 299 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80019 SKU

Väck barns kreativitet med detta actionfyllda LEGO Monkie Kid lekset (80019), med Red Sons infernojet, ett minibygge av Flower Fruit Mountain och den gyllene staven. Jetplanet har minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism. Detta set är en superpresent till barn och innehåller även minifigurerna Monkie Kid, Red Son och Bob, med vapen och tillbehör som …

Läs mer...

Priser LEGO Red Sons infernojet 80019

Lego.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Red Sons infernojet 80019

Väck barns kreativitet med detta actionfyllda LEGO Monkie Kid lekset (80019), med Red Sons infernojet, ett minibygge av Flower Fruit Mountain och den gyllene staven. Jetplanet har minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism. Detta set är en superpresent till barn och innehåller även minifigurerna Monkie Kid, Red Son och Bob, med vapen och tillbehör som Red Sons krafthandske och en LEGO jetpack för roliga, fantasifulla lekar.

Interaktiva instruktioner
Hitta tryckta instruktioner i förpackningen och kolla in Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med verktyg för att zooma, rotera och se modellen på skärmen, vilket gör byggprocessen ännu mer givande för barn.

Bygg, lek och lär
LEGO Monkie Kid seten är förankrade i kinesisk kultur och kinesiska värden. De återskapar legenden om Apkungen från den klassiska boken Färden till Västern på nya sätt, vilket hjälper barn att utveckla mod, uthållighet och optimism samtidigt som de kan njuta av timmar av kreativa lekar.

 • Barn kan låtsas vara hjälten Monkie Kid som försvarar Flower Fruit Mountain mot Red Sons infernojetattacker med detta actionspäckade LEGO Monkie Kid lekset (80019).
 • Denna roliga leksak innehåller 3 minifigurer – Monkie Kid, Red Son med krafthandsken och skjutande elddelar, och Bull Clone Bob med en byggbar jetpack och eldkastare – för att inspirera till lek.
 • Infernojetplanet har minifigurcockpit och 2 kanoner med fjädermekanism, och minibygget Flower Fruit Mountain innehåller den gyllene staven som inspirerar till fantasifulla, spännande lekstrider.
 • Detta högkvalitativa LEGO jetplanslekset med 299 delar erbjuder en givande bygg- och lekupplevelse för barn från 7 år, vilket gör det perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller speciell överraskning.
 • Infernojetplanet är 10 cm högt, 21 cm långt och 14 cm brett – en portabel storlek så att barn lätt kan hålla i det, susa runt med det och avfyra kanonerna.
 • Innehåller tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS i gratisappen LEGO Bygginstruktioner, där unga byggare kan se en virtuell version av denna unika leksaksmodell samtidigt som de bygger.
 • Roliga LEGO Monkie Kid byggleksaker återskapar den kinesiska legenden om Apkungen med innovativt berättande och hjälper till att utveckla barns kreativitet, uthållighet och optimism.
 • LEGO delar uppfyller stränga standarder för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för attsäkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Red Sons infernojet
SKU
80019
EAN
5702016911138
UPC
673419338455
Delar
299
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.