LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter 80013

LEGO leksaksskepp fr strider mellan Monkie Kid och Bull Clones!

lego 80013 monkie kids hemliga hogkvarter scaled
 • 1959 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80013 SKU

Låt barn upptäcka de coola funktionerna i LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter (80013). Detta LEGO skepp kan öppnas och delas för enkel tillgång till det detaljerade vardagsrummet, verkstaden, den rörliga roboten och mycket mer. Leksakskranen på däck kan användas för att gripa tag i Bull Clones knoppskjutande båt, och Pigsy och Meis roliga byggbara vattenfarkoster …

Läs mer...

Priser LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter 80013

Lego.com LEGO.com 1 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter 80013

Låt barn upptäcka de coola funktionerna i LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter (80013). Detta LEGO skepp kan öppnas och delas för enkel tillgång till det detaljerade vardagsrummet, verkstaden, den rörliga roboten och mycket mer. Leksakskranen på däck kan användas för att gripa tag i Bull Clones knoppskjutande båt, och Pigsy och Meis roliga byggbara vattenfarkoster ger ännu fler lekalternativ. Detta LEGO set är fantastiskt som present till barn och innehåller 7 minifigurer med vapen, plus figurerna Sandy och katten Mo för att skapa spännande rolleksäventyr.

Interaktiva instruktioner
Kolla in Instructions PLUS, tillgängliga via den kostnadsfria LEGO Life appen, för denna samlarleksak. De gör det möjligt för barn att zooma, rotera och visualisera modellen samtidigt som de bygger den.

Pedagogiskt och roligt!
LEGO Monkie Kid lekseten är inspirerade av sagorna om Monkey King från den klassiska romanen Färden till Västern, som är förankrad i kinesisk kultur, och hjälper barn att utveckla kreativitet, mod och uthållighet.

 • Det finns mängder av överraskningar i modellen LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter (80013) för barn, som kan öppnas och delas i tre för enkel tillgång till verkstaden, vardagsrummet, den rörliga roboten och mer.
 • Barn kan iscensätta storslagna strider som sina favoritkaraktärer, med minifigurerna Monkie Kid, Pigsy, Mei, general Ironclad, Snort, Grunt och Roar, figuren Sandy och katten Mo, plus coola vapen som den gyllene staven.
 • Denna kreativa leksak är fullspäckad med roliga funktioner som inspirerar till lek, inklusive LEGO skeppets kran som kan fästas på Bull Clones knoppskjutande båt och jetpack, och Pigsy och Meis coola, knoppskjutande vattenfarkoster.
 • Detta LEGO set med 1 959 delar är fantastiskt som födelsedagspresent, överraskning eller julklapp till barn från 10 år och erbjuder en utmanande, givande byggupplevelse och många timmars nöje – oavsett om du leker på egen hand eller med vänner.
 • Monkie Kids hemliga högkvarter är 40 cm högt, 41 cm långt och 23 cm brett i båtläge, och 89 cm långt när det har öppnats – en iögonfallande uppvisningsmodell till barnrummet mellan alla lekstunder.
 • Denna samlarleksak består enbart av LEGO klossar och drivs av barns fantasi – inga batterier behövs – så att deras lekstunder med Monkie Kid aldrig behöver ta slut!
 • Barn kan njuta av en digitalt förbättrad byggupplevelse med Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, som gör att de kan zooma, rotera och visualisera denna unika leksak samtidigt som de bygger. Fantastiskt!
 • De pedagogiska LEGO Monkie Kid byggleksakerna är inspirerade av de kinesiska sagorna om Monkey King och hjälper barn att utveckla mod och uthållighet samtidigt som de kan njuta av timmar av kreativt skoj.
 • Barn behöver inte Monkie Kids krafter för att dra isär eller sätta ihop LEGO byggklossar! De uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är lika lätta att sätta ihop varje gång för robusta byggmodeller.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att denna kreativa byggleksak för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkie Kids hemliga högkvarter
SKU
80013
EAN
5702016617689
Delar
1959
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.