LEGO Monkey Kings krigarrobot 80012

LEGO Monkey Kings krigarrobot fr actionlekar med Monkie Kid!

lego 80012 monkey kings krigarrobot scaled
 • 1629 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80012 SKU

LEGO Monkie Kid fans kan bli hjältar med den stora, rörliga Monkey Kings krigarrobot (80012), med guldfärgade delar och en utdragbar stav. Detta set innehåller också Bull Clones knoppskjutande robot och Pigsys nudelrestaurang för att inspirera till kreativt berättande. En perfekt LEGO present till barn från 10 år, som innehåller 6 minifigurer plus den gyllene …

Läs mer...

Priser LEGO Monkey Kings krigarrobot 80012

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkey Kings krigarrobot 80012

LEGO Monkie Kid fans kan bli hjältar med den stora, rörliga Monkey Kings krigarrobot (80012), med guldfärgade delar och en utdragbar stav. Detta set innehåller också Bull Clones knoppskjutande robot och Pigsys nudelrestaurang för att inspirera till kreativt berättande. En perfekt LEGO present till barn från 10 år, som innehåller 6 minifigurer plus den gyllene staven, ett byggbart moln till Monkie Kid och minibygget Flower Fruit Mountain för att återskapa ikoniska scener från Monkie Kids livsberättelse.

Instructions PLUS!
Instructions PLUS erbjuder en digital, interaktiv guide till att bygga detta unika lekset. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att bygga LEGO klossmodellerna.

Bygg, lek, lär
LEGO Monkie Kid lekseten är inspirerade av sagorna om Monkey King från den klassiska romanen Färden till Västern, som är förankrad i kinesisk kultur, och låter barn utveckla mod och uthållighet genom kreativt byggande och lek.

 • LEGO Monkie Kid fans kommer att älska den stora, rörliga Monkey Kings krigarrobot (80012), plus andra coola modeller som Pigsys färgglada nudelrestaurang och Bull Clones robot för stridslekar och kreativt berättande.
 • Detta lekset innehåller 6 minifigurer, inklusive Monkey King och Monkie Kid med den gyllene staven, ett byggbart moln med ställ och minibygget Flower Fruit Mountain för att återskapa ikoniska scener med Monkie Kid.
 • Det finns så många lekinspirerande funktioner, till exempel LEGO robotens stora, utdragbara stav, Bull Clones robot med knoppkanon, Monkie Kids sovrum ovanför restaurangen och det byggbara arkadspelet.
 • Detta LEGO set med 1 629 delar är en cool födelsedagspresent, överraskning eller julklapp till barn från 10 år. Timmar av skoj garanteras, oavsett om det byggs och leks med på egen hand eller tillsammans med vänner.
 • LEGO Monkey Kings krigarrobot är 40 cm hög, 23 cm lång och 42 cm bred, och detta magnifika lekset kan enkelt kombineras med andra LEGO Monkie Kid byggleksaker för ännu mer action.
 • Inga batterier behövs! Detta LEGO samlarset drivs av barns fantasi, så att de kan använda Monkey Kings krigarrobot, de andra coola modellerna och minifigurerna för att skapa nya uppdrag med Monkie Kid varje gång.
 • Barn kommer också att njuta av byggprocessen ännu mer med Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, som gör att de kan zooma, rotera och visualisera modellerna medan de bygger. Grymt!
 • De pedagogiska LEGO Monkie Kid byggleksakerna är inspirerade av de kinesiska legenderna om Monkey King och hjälper barn att utveckla kreativitet, mod och uthållighet genom timmar av byggande och lek.
 • Byggare behöver inte Monkie Kids krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är konsekventa och lätta att sätta ihop.
 • LEGO byggklossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras så att du kan vara säker på att detta samlarlekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkey Kings krigarrobot
SKU
80012
EAN
5702016617672
Delar
1629
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
1 119 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.