LEGO Monkie Kids molnjet 80008

Molnjet med motorcykel fr roliga uppdrag med Monkie Kid!

lego 80008 monkie kids molnjet scaled
 • 529 Delar
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80008 SKU

Barn kommer att älska att låtsas vara hjälten Monkie Kid, köra hans molnjet, strida om den gyllene staven och rädda medborgaren med detta coola LEGO lekset (80008). Flygplansleksaken har skivkanoner och en minifigurcockpit som kan tas av för att förvandlas till en motorcykel, medan fienden Red Son har en byggbar dubbel eldjetpack och krafthandske för …

Läs mer...

Priser LEGO Monkie Kids molnjet 80008

LEGO.com LEGO.com 690 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkie Kids molnjet 80008

Barn kommer att älska att låtsas vara hjälten Monkie Kid, köra hans molnjet, strida om den gyllene staven och rädda medborgaren med detta coola LEGO lekset (80008). Flygplansleksaken har skivkanoner och en minifigurcockpit som kan tas av för att förvandlas till en motorcykel, medan fienden Red Son har en byggbar dubbel eldjetpack och krafthandske för spännande stridslek. En supercool LEGO present till barn från 8 år, med 4 minifigurer så att barn kan låtsas vara sina favoritkaraktärer.

Interaktiva instruktioner!
Denna kreativa leksak innehåller tryckta bygginstruktioner. Barn kan också använda Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, för att zooma in, rotera och visualisera jetplanet samtidigt som de bygger den verkliga modellen.

Roligt och pedagogiskt
LEGO Monkie Kid seten är inspirerade av sagorna om Monkey King från den klassiska romanen Färden till Västern, som är förankrad i kinesisk kultur, och låter barn utveckla mod och uthållighet samtidigt som de har roligt.

 • Din unga hjälte kan strida om den gyllene staven och rädda medborgaren Ai från Red Son och Bull Clones med LEGO Monkie Kids molnjet (80008), en cool, byggbar flygplansleksak som också kan förvandlas till en motorcykel.
 • Barn kommer att älska att iscensätta originaläventyren när de leker med de 4 minifigurerna – Monkie Kid med den gyllene staven, Red Son med en krafthandske och klossbyggd, dubbel eldjetpack, samt Growl och Ai.
 • Molnjetplanet har justerbara vingar med 2 skivkanoner, stora dubbeljetmotorer och en minifigurcockpit för Monkie Kid som kan tas loss för att skapa en LEGO motorcykel som tar all stridsaction till marken.
 • Denna flygplansleksak med 529 delar erbjuder en rolig och givande byggutmaning för flickor och pojkar från 8 år och är perfekt som födelsedagspresent, speciell LEGO överraskning eller julklapp till barn.
 • Detta leksaksplan är perfekt att leka med på egen hand eller i grupp och är 13 cm högt, 28 cm långt och 30 cm brett. Det kommer garanterat att se coolt ut som uppvisningsmodell i barnens sovrum när det inte är ute och flyger med Monkie Kid!
 • Denna LEGO Monkie Kid samlarleksak består enbart av LEGO byggklossar och drivs av barns kreativitet – inga batterier behövs – så att deras lekäventyr aldrig tar slut!
 • Instructions PLUS, tillgängliga i den kostnadsfria LEGO Life appen, låter unga byggare visualisera sin unika leksaksmodell från alla vinklar samtidigt som de bygger den, vilket gör att de känner sig ännu mer självständiga och grymma!
 • LEGO Monkie Kid byggseten är inspirerade av legendariska sagor från Kina om Monkey King och hjälper barn att utveckla kreativitet, mod och uthållighet samtidigt som de har roligt.
 • Du behöver inte Monkie Kids krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! Ända sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att denna samlarleksak med jetplan och inbyggd LEGO motorcykel uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkie Kids molnjet
SKU
80008
UPC
673419325530
Delar
529
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
690 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.