Produktbeskrivning (76948)

Fans kan återskapa spännande action från filmen Jurassic World Dominion med leksetet T. rex & atrociraptor – dinosaurieflykt (76948). Setet, som blir en fantastisk present till trendsättande barn från 8 år, har en byggbar marknad och en långtradare, plus en atrociraptor- och en T. rex-figur. Marknaden har en T. rex-inhägnad med flyktfunktion, och långtradaren har plats för 2 atrociraptorer (du hittar ytterligare en atrociraptor i setet 76945).

Roliga rollekar
Setet innehåller 4 minifigurer, Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt och Soyona Santos, plus 2 bedövningspistoler för att inspirera till kreativa berättelser. Steg-för-steg-instruktioner medföljer så att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp, och setet kan med fördel kombineras med atrociraptor – cykeljakt (76945) för ännu fler actionlekar.

Roliga dinosaurieäventyr!
LEGO Jurassic World sortimentet innehåller högkvalitativa set för byggare i alla åldrar, med formgjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer, imponerande byggnader och coola fordon för lek och uppvisning.