Produktbeskrivning (76945)

Fans kan återskapa spänningen från filmen Jurassic World Dominion med byggsetet Atrociraptor – cykeljakt (76945). Setet är en perfekt present för barn från 6 år som förtjänar en överraskning och innehåller en rörlig atrociraptorfigur, en motorcykel och en klossbyggd marknad med en vägg som kan raseras och är lätt att sätta ihop igen, plus en roterande dinosauriestridsgrop.

Actionfyllda rollekar
Setet är lätt att bära med sig och innehåller minifigurer av Owen Grady och Rainn Delacourt med en bedövningspistol, plus 2 små dinosauriefigurer för roliga och kreativa rollekar. Det finns dessutom steg-för-steg-instruktioner så att även nybörjare kan njuta av byggprocessen, och setet kan kombineras med T. rex & atrociraptor – dinosaurieflykt (76948) för ännu mer action.

Roliga dinosaurieäventyr!
LEGO Jurassic World seten innehåller formgjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer och detaljerade fordon för att återskapa scener från filmerna och den tecknade serien, iscensätta egna berättelser eller bara bygga och visa upp samlarmodellerna.