LEGO Dinosauriejakt med Carnotaurus 76941

Actionspckat lekset fr dinosauriegalna barn!

lego 76941 dinosauriejakt med carnotaurus
 • 240 Delar
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76941 SKU

Barn kan njuta av timmar av kreativa lekar med leksetet LEGO Jurassic World Dinosauriejakt med Carnotaurus (76941), med en rörlig Carnotaurus, byggbar helikopter och pickup. Helikoptern har en minifigurcockpit, snurrande propeller och knoppkanon för actionlek. De 3 medföljande minifigurerna av populära Jurassic World-karaktärer får plats i lastbilen, som har en hytt med avtagbart tak för …

Läs mer...

Priser LEGO Dinosauriejakt med Carnotaurus 76941

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.se Proshop.se 654 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 920 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Jurassic World

Beskrivning LEGO Dinosauriejakt med Carnotaurus 76941

Barn kan njuta av timmar av kreativa lekar med leksetet LEGO Jurassic World Dinosauriejakt med Carnotaurus (76941), med en rörlig Carnotaurus, byggbar helikopter och pickup. Helikoptern har en minifigurcockpit, snurrande propeller och knoppkanon för actionlek. De 3 medföljande minifigurerna av populära Jurassic World-karaktärer får plats i lastbilen, som har en hytt med avtagbart tak för enkel åtkomst, plus ett lastflak.

Fantastisk presentidé
En superpresent till barn som gillar dinosaurier, med enkla, illustrerade instruktioner i lådan så att unga LEGO fans kan bygga på egen hand och njuta av varje steg av upplevelsen.

Dinosaurieaction
Upptäck byggleksaker för alla åldrar i LEGO Jurassic World sortimentet, med gjutna, byggbara dinosauriefigurer, populära karaktärer från de animerade serierna och filmerna, coola fordon och mer för lek och uppvisning.

 • Barn kan iscensätta en spännande dinosauriejakt med Carnotaurus med detta roliga LEGO Jurassic World lekset (76941), med en byggbar helikopter och pickup.
 • Innehåller 3 minifigurer, Kenji, Sammy och Owen Grady, plus en rörlig Carnotaurus och en elpistol för actionspäckad lek.
 • Leksakshelikoptern har öppningsbar minifigurcockpit, snurrande propeller och knoppkanon. Lastbilen har plats för alla 3 minifigurerna, en hytt med avtagbart tak och ett lastflak längst bak.
 • Detta lekset är inspirerat av Jurassic World Camp Cretaceous och andra Jurassic World-berättelser och blir en cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till dinosauriegalna barn från 7 år.
 • Helikoptern är 7 cm hög, 20 cm lång och 6 cm bred. Tillsammans med lastbilen, dinosauriefiguren och minifigurerna blir den ett roligt set för kreativ lek varje dag.
 • Detta set med 240 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även dinosauriegalna barn som är LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Jurassic World byggseten låter barn (och vuxna fans) återskapa scener från de animerade serierna och filmerna, skapa unika berättelser eller bara visa upp de coola samlarmodellerna.LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop varje gång.
 • LEGO klossar och delar är noggrant testade för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Dinosauriejakt med Carnotaurus
SKU
76941
EAN
5702017079745
Delar
240
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.