LEGO Fossilutställning med T. rex 76940

Roligt lekset med ett coolt, byggbart T. rex-skelett

lego 76940 fossilutstallning med t
 • 198 Delar
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76940 SKU

Låt barn lära sig mer om dinosaurier när de skapar sin egen Fossilutställning med T. rex (76940). En perfekt LEGO Jurassic World leksak för dinosauriegalna barn som förtjänar en belöning. Detta lekset innehåller ett byggbart, rörligt T. rex-skelett och visningsställ, rittavla och pekpinne, samt en Triceratopsunge. Kreativ lek. Det finns minifigurer av 2 populära Jurassic World-karaktärer …

Läs mer...

Priser LEGO Fossilutställning med T. rex 76940

Proshop.se Proshop.se -14% 342 kr Se
Lego.com LEGO.com 399 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Jurassic World

Beskrivning LEGO Fossilutställning med T. rex 76940

Låt barn lära sig mer om dinosaurier när de skapar sin egen Fossilutställning med T. rex (76940). En perfekt LEGO Jurassic World leksak för dinosauriegalna barn som förtjänar en belöning. Detta lekset innehåller ett byggbart, rörligt T. rex-skelett och visningsställ, rittavla och pekpinne, samt en Triceratopsunge.

Kreativ lek
Det finns minifigurer av 2 populära Jurassic World-karaktärer – Owen Grady och Darius (från Jurassic World Camp Cretaceous) – för att inspirera barn till att låtsas vara paleontologer och hitta på sina egna spännande berättelser. Enkla, illustrerade instruktioner ingår så att unga LEGO fans kan bygga på egen hand och med självförtroendet på topp.

Dinosauriekul!
Upptäck byggleksaker som gläder byggare i alla åldrar med LEGO Jurassic World sortimentet, med gjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer, imponerande byggnader och coola fordon för lek och uppvisning.

  li>Barn kan bygga sin egen Ffssilutställning med T. rex och låtsas vara paleontologer med detta roliga LEGO Jurassic World lekset (76940), med ett byggbart T. rex-skelett.
 • Innehåller minifigurerna Darius och Owen Grady, en Triceratopsunge, en byggbar rittavla, plus tillbehör som en pekpinne, dinosaurieägg, tandfossil och ett löv.
 • T. rex-skelettet är rörligt så att barn kan leka med det som en vanlig LEGO dinosauriefigur och har ett ställ för att visa upp det som på ett museum.
 • Detta lekset är inspirerat av Jurassic World Camp Cretaceous och andra Jurassic World-berättelser och är en cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till dinosauriegalna barn från 7 år.
 • T. rex-skelettet med basen är 13 cm högt, 29 cm långt och 9 cm brett. Tillsammans med andra byggen och minifigurer är det perfekt för lek varje dag.
 • Detta set med 198 delar är perfekt för unga LEGO fans som letar efter en mer utmanande byggupplevelse. Det innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att de kan bygga med självförtroendet på topp.
 • LEGO Jurassic World byggseten gör det möjligt för barn (och vuxna fans) att återskapa scener från de animerade serierna och filmerna, hitta på egna unika berättelser eller bara visa upp de coola samlarmodellerna.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO klossar och delar är noggrant testade för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Fossilutställning med T. rex
SKU
76940
EAN
5702017079738
Delar
198
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.